Starity

Elege lett: videóban osztotta ki a pasiját kritizálókat Florence Pugh

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. április 10. 17:46 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Offline offline
Barátjáról posztolt képet a színésznő, negatív kommentek tömkelege érkezett a korkülönbség miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. április 10. 18:03 #2
- törölt felhasználó -    
Jól is tette. Bárki, aki kritizálja őt, nyugodtan csendben maradhat. Felnőtt nő, akárcsak Zach egy felnőtt férfi. Ha ők boldogok, akkor ehhez senkinek semmi köze. Nem értem, miért hiszik az emberek, hogy minden (őket egyébként nem érintő) dologba bele kell kötniük - olyan, mintha valami alapszükségletük lenne.
Látni, hogy Florence - aki egyébként az egyik legnormálisabb, legkedvesebb és legviccesebb személy a mai színésziparban -, aki minden Instagram live-jávál és posztjával arra törekszik, hogy egy kis színt vigyen az emberek mindennapjaiba és a légynek sem tudna ártani (ofc média alapján), annyira fel lett dühítve és el lett szomorítva, mint most, rendkívül sokat mond arról, hogy milyen emberek is vannak. Meg kéne tanulnia mindenkinek a saját dolgával foglalkoznia, higgyétek el, nem olyan nehéz. Csodálom Flo-t, amiért ennyire felnőtten kezelte a dolgot és nem kezdett el kiabálni, és igenis udvariasan közölte azokkal, akiknek nincs jobb dolga, mint őt és a barátját zaklatni, hogy akkor kövessék ki - és szomorú, hogy erre a reakció annyi tőlük, hogy Ő meg akkor ne mondja meg, mit csináljanak. Néha sajnálom az embereket, amiért nem képesek felfogni egyes dolgokat. rolleyes.gif
2020. április 10. 18:36 #3
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ
 
Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.04.
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Offline offline
Én nagyon meglepődtem mikor megtudtam, hogy vele jár Florence, de persze ez nem jelenti azt, hogy el kellene ítélni a kapcsolatukat a nagy korkülönbség miatt. Nem ők az egyetlen ilyen pár és hihetetlen, hogy az emberek még mindig belekötnek az ilyen párokba, úgy, hogy amúgy semmi közük hozzá. Minden embernek joga van azzal együtt lenni akivel akar, akit szeret, másnak pedig semmi köze hozzá.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok