A baba érkezésének híréről a sztárpár maga számolt be, megelőzve azt, hogy a barátok elszólják magukat a sajtónak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Világra jött Rupert Grint és Georgia Groom első gyermeke
2020. május 07. 21:41
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2745 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
2020. május 08. 10:00
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 444 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 offline |
Rupert Ginny Hermione?
2020. május 08. 10:43
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 offline |
gratulálok, biztos nagyon aranyos baba
amúgy nem értem miért kéne egy Harry Potter karakter nevét viselnie? persze Rupertnek fontos része volt az életének, de szegény gyerekét hadd nevezze már el úgy ahogy szeretnéxd
amúgy nem értem miért kéne egy Harry Potter karakter nevét viselnie? persze Rupertnek fontos része volt az életének, de szegény gyerekét hadd nevezze már el úgy ahogy szeretnéxd
1 felhasználónak tetszik:
Harlow
2020. május 08. 11:39
Annyira örülök nekik, Istenkém
(Sajnos már láttam olyan fan-okat Instagram-on, akik olyanokat írtak, hogy "nem normális ha nem egy HP karakter után nevezi el" meg "biztos nagyon csúnya lesz", és hagy ne mondjam... Nem csalódtam az emberi bunkóságban. )
(Sajnos már láttam olyan fan-okat Instagram-on, akik olyanokat írtak, hogy "nem normális ha nem egy HP karakter után nevezi el" meg "biztos nagyon csúnya lesz", és hagy ne mondjam... Nem csalódtam az emberi bunkóságban. )
2020. május 08. 11:58
Hyerin-ahvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 259651 offline |
Gratulálok nekik, de várjátok én most lefagytam ott, hogy ők egy pár? Nem tudtam, hogy Rupertnek van valakije, főleg Georgia. Hát Georgia-nak volt egy nagyon jó kis tini filmje, imádtam tinédzser koromban.
2020. május 21. 15:47
SakuraYumivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.01.13. Hozzászólás: 119 Csatolások: 17 Azonosító: 271448 offline |
Ahh nagyon örülök nekik❤
És oké, hogy aranyos lenne meg a fanok örülnének, ha az egyik HP karakter után neveznék el a babát de az nem azt jelenti, hogy annak is fogják
Majd elnevezikk annak aminek ők szeretnék uwu
Ha meg a "fanoknak" ez nem tetszik akkor, az az ő nyomoruk nem Rupertéké :3
És oké, hogy aranyos lenne meg a fanok örülnének, ha az egyik HP karakter után neveznék el a babát de az nem azt jelenti, hogy annak is fogják
Majd elnevezikk annak aminek ők szeretnék uwu
Ha meg a "fanoknak" ez nem tetszik akkor, az az ő nyomoruk nem Rupertéké :3
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Joey King a megjelenésével sokkolta a rajongóit
Sokan nem értik a változást.
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Justin Baldoni ügyvédje megosztotta Blake Lively üzeneteit
Az SMS-ek szerint a színésznő hívta oda, amikor szoptatott.
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Gigi Hadid és Bradley Cooper lányai imádják egymást
Nagyon cukik együtt.
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Justin Baldoni fotókat osztott meg arról, amikor száműzték a családját a Velünk véget ér premierjéről
Még tovább bonyolódik az ügy.
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Kristen Stewart teljesen szőkére váltott
Új frizurával kapták lencsevégre.
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Randiestét tartott Timothée Chalamet és Kylie Jenner - fotók!
Így randizott a két sztár.
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
5 év után először lépett a vörös szőnyegre Cameron Diaz
Új filmjét promótálja a sztár.