Starity

Ő is magyar? Naná! 16 érdekesség, amit tudni érdemes a népszerű celebmenedzserről, Scooter Braunról

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. május 17. 20:02 #21
Zsóka11
Zsóka11
ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ
 
Státuszdarling, I'm a nightmare dressed like a daydream
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.04.
Hozzászólás: 2906
Csatolások: 57
Azonosító: 170595
Offline offline
Hatalmas Demi és Taylor rajongóként, aki mellesleg Selenát is szereti nagyon szomorú, hogy még itt is azt látom, ami instán és twitteren megy. A fandomok folyamatosan egymást támadják, szapulják, a Taylena fanok twitteren előszeretettel kívánják Demi halálát is, ami szerintem undorító. Persze ezeket csak a külföldi rajongókra értem. Nem csak én vagyok az egyetlen ember, aki mindkét fandomban benne van és nyilván nem fogjuk megbékíteni a két ellenséges tábort, de legalább mi magyarok, itt Starityn ne ugorjunk már egymás torkának és ne legyünk egy toxikus közösség.
Mindkét félnek igaza van 1-2 dologban és sem Demi, sem Selena, sem Taylor, sem Scooter, sem egyik előadó sem tökéletes, ők is emberek és követtek már el számos hibát. Nem tudjuk, hogy mi történt pontosan például Taylor és Scooter, illetve Demi és Selena között, mi kívülállók csak egy töredékét ismerjük ezeknek a drámáknak, ami így kirobbantotta a fandomok közötti viszályt.
Remélem lecsillapodtak a kedélyek és nem lesz több vita, mert már nem bírom nézni, hogy az emberek mennyire szapulják Demit. Lehet, hogy nektek utálóknak egyes cselekedetei miatt megvan az okotok arra, hogy utáljátok, de ne ti ítéljétek már meg, hogy szar-e vagy nem szar a személyisége, mert ettől függetlenül többmillióan szeretik, ugyanis a hibái mellett egy nagyon szerethető lány, csak kicsit utána kellene nézni, hogy miket tett eddig élete során, nem pedig azt figyelni árgus szemmel, hogy mikor mond valami rosszat valamelyik kedvencetekről. Ez ugyanúgy elmondható Selenáról és Taylorról is. Mindhárom lány és más hírességek is szerethetőek és tehetségesek a maguk módján.

Még így utólag hozzátenném, hogy ez a #overparty nagyon unalmas és szánalmas, nem ez a gyerekes twitter trend fogja tönkretenni egyik előadó karrierjét sem, ez már számtalanszor bebizonyosodott, gondoljunk csak anno 2016-ban Taylorra vagy most Demire.
4 felhasználónak tetszik: Zoeh, Harlow, the banshee, bees knees
2020. május 17. 20:39 #22
- törölt felhasználó -    
Nagyon szépen köszönjük, Zsóka11!
Hála Istennek, hogy még van aki képes tisztán gondolkodni!
A legborzasztóbb egyébként, hogy mikor Demi tesz egy szép gesztust pl. Taylor felé (mint mikor gratulált neki storyban a Cruel Summer-höz), akkor a rajongói nem megköszönik, vagy ha már azt nem csak simán csendben maradnának, hanem olyanokkal jönnek, hogy “Demi curse”, és ha a dal nem lesz olyan sikeres, azt Demire kenik. Fáj látni, amit Demivel csinálnak. Ez a lány megjárta a poklot, majdnem meghalt egy szívinfarktusban, az emberek akiket pedig a barátainak tartott, egyedül hagyták, mikor haldoklott. Egyáltalán nem rossz ember, sőt, egy nagyon jólelkű ember, nincs benne rosszindulat, ő soha senkivel nem tenné azt, amit sokan vele tesznek. readyforya-nak abban teljesen igaza van, hogy az emberek úgy bánnak vele sokszor, mintha gyilkos lenne.
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2020. május 18. 01:30 #23
egykommentért
egykommentért
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.05.18.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 277423
Offline offline
Ne haragudj már, hogy megkérdezem, de mire érted, hogy “ha kicsit szerethetőbb személyisége lenne?” Esetleg arra, hogy rendszeresen felszólal a feketék jogaiért? Hogy Ahmaud Arbery meggyilkolása után több postot is kitett, amiben újfent felszólalt a feketék jogaiért és a rasszizmus ellen? Jaaa, hogy Selena erről nem is mondott semmit? Ohh igaz is, végülis Selena szerint amúgy nem fontosak a feketék jogai. A két ember közül ki is járt kétszer Afrikában, hogy segítsen az ott élőkön? Ki is szokott rendszeresen segíteni a mentális betegeken? Ki is az, aki most a vírus alatt létrehozott egy segélyvonalat, amit ingyen lehet hívni bármikor? A válasz igen egyszerű, Demi Lovato. Csak ugye addig már nem terjed el a figyelmetek, hogy ezeket a dolgokat is észrevegyétek. Mi is az az elképesztően nagy bűn, amit ő elkövetett a társadalom ellen? Csak nem az volna, hogy drogozott, mert szerintem azzal a saját egészségén kívül senkinek sem ártott. Ki is az, aki Beyonce, Jay Z, Aretha Franklin, Christina Aguilera, Sia, Rihanna, a Bee Gees, Lionel Richie, Kelly Clarkson, Michelle Obama, Hillary Clinton, Adele, Ariana Grande, és még több száz jelentős ember által elismert aktivista és énekesnő? Jaaaa, hogy Demi Lovato az. Micsoda érdekességek, nem? Javasolnám, hogy maradjatok a saját házatok táján, mert nem tudtok semmit, csak hazugságokkal dobálóztok, és minden szart rámondtok Demire. Az meg, hogy Selenának több követője van az instagramon, vagy hogy az ő nevét többen ismerik, az, hogy neki több #1 albuma volt, nem változtat és soha nem is fog változtatni az igazságon, amibe sajnos kénytelenek lesztek beletörődni, ha tetszik, ha nem. Hogy mi lenne az igazság? Az, hogy Demi Lovato korunk egyik legnagyobb tehetsége, ha kevesebb a #1 albuma, ha nem. Egy karriert nem csak az határoz meg, hogy kinek hányszor volt a lista élén az albuma, és ha valaki igazán nagy rajongója valakinek, nem is példálózik ezzel, mert nem ez a legfontosabb. Demi Lovato egy különlegesen nagy tehetség, egy különlegesen jó személyiség, és egy olyan jószándékú ember, amilyen kevés van ezen a világon.
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2020. május 18. 06:44 #24
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Offline offline
Hogy jött ebbe már megint Demi, Selena meg Taylor.. Mindegyik szerethető a maga módján és mindenki eldöntheti hogy ki a kedvence nem kell befolyásolni a másik véleményét. Beteges ez a Selena vs Demi dolog már, soha sem fogjuk megtudni hogy mi történt velük, valószínűleg ők szarnak egymásra meg hogy a másik mit csinál ti meg a nevükben veszekedtek 10+ éve. Nekem is volt (egyébként több is) nagyon jó gyermekkori barátom akivel már nem tartom a kapcsolatot, akkor még fájt de az ember felnő és nem a múltban él. Sok bántás ért még akkor, de most felnőtt fejjel jó érzéssel gondolok vissza azokra az időkre, tudok nosztalgikus lenni, de nem lennék újra a barátjuk viszont remélem hogy jól alakul az életük. Ha nem is történt semmi akkor is nem mindenki marad baráti viszonyba a régi legjobb barátjával mindenkibek más véleménye, stílusa keletkezik ahogy felnő.
2020. május 22. 23:03 #25
oranje31
oranje31
visszatérő vendég
 
Státuszpuskas, messi, szoboszlai ,haaland river plate, jenna ortega <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.01.20.
Hozzászólás: 445
Csatolások: 0
Azonosító: 49968
Offline offline
nem vagyok buszke ilyenre
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!