A Netflix saját gyártású Elit című sorozatától öt színész búcsúzott végleg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Több szereplő sem fog visszatérni az Elit 4. évadára
2020. május 25. 12:26
![]() |
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 ![]() |
2020. május 25. 12:34
![]() |
Dalnim木漏れ日 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 14523 Csatolások: 117714 Azonosító: 270554 ![]() |
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fog alakulni a sorozat ezek nélkül a színészek és a karaktereik nélkül: több nagy kedvencem is távozik, ez egy picit elszomorít. Viszont abban reménykedem, hogy a készítők ki fogják használni a lehetőséget, és minél több oldalukról megismerhetjük majd a bennmaradt karaktereket. Szerencsére több olyan szereplő is bennmaradt, akikből nagyon sok mindent lehet még kihozni. Kicsit szkeptikus vagyok ugyan, de egyben nagyon kíváncsi is.

2020. május 25. 12:48
![]() |
Tia2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 175166 ![]() |
A sok főszereplő távozásával nekem már nem lesz az igazi a sorozat folytatása, persze remélem betölti valami az ő helyüket.

2020. május 25. 14:02
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2906 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Nagyon sajnálom, hogy ők távoznak, főleg Lu miatt vagyok csalódott, mert ő lett a kedvencem, nélküle nem is lesz az igazi, de Nadia és Carla is hiányozni fognak. A többieknek viszont örülök, hogy maradnak, szerintem ők is nagyon jó karakterek, szeretem őket, leginkább Andert, Guzmánt, Samut és Rebeca-t.

2020. május 25. 19:57
![]() |
HermioneGigavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.02.26. Hozzászólás: 443 Csatolások: 18 Azonosító: 271712 ![]() |
Szerintem megleszek...
2020. május 27. 15:13
![]() |
the bansheelexi howard enthusiast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.30. Hozzászólás: 4554 Csatolások: 4469 Azonosító: 267596 ![]() |
nagyon köszönöm, hogy megjelenhetett a cikkem!
sajnálom, hogy a kedvenceim többsége távozik, de örülök, hogy a többiek maradnak. Főleg Ander, Guzman és Rebeka karakterének történetére leszek kíváncsi, de Georgina alakítását is alig várom.

sajnálom, hogy a kedvenceim többsége távozik, de örülök, hogy a többiek maradnak. Főleg Ander, Guzman és Rebeka karakterének történetére leszek kíváncsi, de Georgina alakítását is alig várom.

2020. június 02. 10:51
Kicsit szomorú vagyok, hogy nem térnek vissza, Carla és Lu karakterét nagyon csíptem, Nadia is hiányozni fog. :c De szerencsére a kedvencem Guzmán maradt. Ettől függetlenül már nagyon várom a negyedik évadot. ^^

Kapcsolódó sztárok

Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Ben Affleck ezért nem akar közös képet Chris Hemsworth-szel
Elárulta, miért ez a véleménye.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Harry Styles több rajongója is csalódott: sokak szerint rosszul csókolhat a zenész
Csalódtak az énekesben.

Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Új férfi van Shakira életében: már nem bánkódik Gerard Piqué miatt az énekesnő
Továbblépett a híresség.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.

Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
Matt Damon Jimmy Kimmelről: „Ő egy szörnyű ember”
A viszályuk 2006-ban kezdődött.

Selena Gomez és Zayn Malik már nem először randizott
Selena Gomez és Zayn Malik már nem először randizott
Korábban már találkozgattak.