A tragikus sorsú Diana Spencer életéről szóló filmben kapott főszerepet a színésznő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új szerepet kapott Kristen Stewart: ő lesz Diana hercegnő
2020. június 17. 22:18
![]() |
Harlowecho in the forest |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.11. Hozzászólás: 6681 Csatolások: 37304 Azonosító: 270554 ![]() |
Őszintén, meglepett a választás. Alapvetően semmi bajom nincs Kristennel, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy akár egy töredékét is hitelesen tudná visszaadni Diana lényének és kisugárzásának. De hát majd meglátjuk...
2020. június 17. 23:21
![]() |
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 286 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 ![]() |
Egyáltalán nem olyan jó színésznő,mint sokan gondolják. Nem nagyon értem a döntést,de majd meglátjuk.
2020. június 18. 00:36
![]() |
Zsóka11ᴍɪʀʀᴏʀʙᴀʟʟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 2894 Csatolások: 57 Azonosító: 170595 ![]() |
Bár az Alkonyatban valóban elég gyenge volt, de egy párszor még nekem is meglepetést okozott Kristen, szóval nem leszek előítéletes. Érdekes választás, nem igazán látom benne Diana lágy, nőies és kifinomult kisugárzását, de bízom benne, hogy ezzel a szereppel is meglep és a legjobbat hozza ki magából.

2020. június 18. 12:03
![]() |
Dory013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.05. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 211277 ![]() |
Mindenki köpködött a Charlie's Angels-ben szerepelni fog, aztán kiderült, hogy milyen jó is volt. Most mindenki köpködik, hogy Diana-t fogja alakítani. Emberek, nőjünk fel könyörgöm, azért, mert egy olyan színésznőt választanak, akinek van egy saját stílusa, abból mindig jól sülnek ki a dolgok. Azért, mert az Alkonyatban folyamatosan fapofát vágott az azért volt, mert ez volt a szerepe. Igen, Diana egy mindig mosolygós nő volt, de neki se volt mindig őszinte a mosolya és ezt Kristen vissza tudja adni a közönségnek és mert ő nem brit az nem azt jelenti, hogy nem tud egy britet megformálni, hisz ezért színésznő, de látom néhány okostojásnak nem jutott el az agyáig ez a jelentés. Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle és bízok abban, hogy Kristen állati jól vissza tudja adni Diana személyét.
A haterek meg bekaphatják, nekem itt egy 10-15 éves gyerek ne mondja meg, hogy Kristen-re milyen szerep jó és mi nem.
A haterek meg bekaphatják, nekem itt egy 10-15 éves gyerek ne mondja meg, hogy Kristen-re milyen szerep jó és mi nem.

Így néznek ki a Harry Potter szereplői ma – I. rész
Így néznek ki a Harry Potter szereplői ma – I. rész
Közel 10 éve jelent meg az utolsó Harry Potter film a mozikban.

11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
11 pasi, akivel Kim Kardashian randizott
Háromszor is házasodott a sztár.

Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
Armie Hammer exe szerint a színész erőszakos, és valóban kannibál
A felesége is sokkot kapott.

Harry Styles és Olvia Wilde néhány hete kezdett randizni
Harry Styles és Olvia Wilde néhány hete kezdett randizni
Harry Styles és Olivia Wilde közel került egymáshoz.

Kézenfogva sétálgatott Harry Styles és Olivia Wilde - úgy tűnik együtt vannak!
Kézenfogva sétálgatott Harry Styles és Olivia Wilde - úgy tűnik együtt vannak!
Meglepő páros, az biztos.

Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
Igazi magyar menyecske, már a házasság is szóbajött: disznóvágásra vitte Dylan Sprouse-t Palvin Barbi
A szupermodell szeretné, ha barátja mindent megtapasztalna.

Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Ezek voltak a Netflix legjobb filmjei 2020-ban
Meglepő lett a lista: itt vannak a legnépszerűbb filmek 2020-ból!