Starity

Natalie Portman izgatott, hogy ő játszhatja Thort

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. július 27. 12:12 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Online online
Nagyon várja már a forgatást a színésznő, szuperhőst fog alakítani a filmben.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. július 27. 13:33 #2
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2009
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Ezer éve nem csináltak az amerikaiak egy normális filmet ami nem arról szólna hogy a nők mindenben jobbak mint a férfiak és ez a tv sorozatokra is igaz sorra buknak meg az ilyen filmek pl a charlie angyalai új változata valami borzalom de mégsem fogják fel
2020. július 29. 12:48 #3
kikijo18
kikijo18
visszatérő vendég
 
StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt. :)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.07.16.
Hozzászólás: 267
Csatolások: 0
Azonosító: 180479
Offline offline
Egyet értek minek erőltetik azt hogy, férfi hősöket lecserélik nőkre... Akkor találjanak ki "új hősöket" egy jó kis történettel. Szerintem is el kell fogadniuk hogy, egyszerűen nem ér semmit a sorozatok és filmek. Batwomen, supergirl, most pedig Thor... Jézus mi lesz a neve? Thorina ? biggrin.gif jahj de nem baj még egy bukott film...
2020. július 29. 20:53 #4
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥
 
Státusz✿✿ ASIA ✿✿
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.20.
Hozzászólás: 1443
Csatolások: 354
Azonosító: 233579
Offline offline
Még hogy Thor nő lesz? ...... biggrin.gif XD Na érdekes film lesz ez is! biggrin.gif
2020. július 30. 17:49 #5
- törölt felhasználó -    
Mindenki, aki nem érti a helyzetet, vagy valami.
Jane Foster (azaz Natalie karaktere a moziverzumban), mint Mighty Thor egy közel 5 éves dolog. A képregényekben Jane-t mellrákkal diagnosztizálják, Thor pedig egy csata során elveszti méltóságát, hogy felemelhesse a pörölyt, az pedig Jane-t tartja ezentúl méltónak, aki ezek után "meggyógyul" és beletanul a fegyver használatába. Thor ezt 100%-osan elfogadja és ezentúl Odinson-ként azonosítja magát és a nevét Jane-nek adja, noha akkor még nem tudja, ki is ő. Egy idő után viszont kiderül, hogy nem győzte le a rákot, csak amíg a pörölyt "forgatta", annak semmilyen hatása nem volt rá, és az idő közben már négyes stádiumú lett - ennek oka az is, hogy nem csak hogy nem mutatkozott jele a betegségének, de még fokozta is az, hogy isteni ereje lett. Ezek után eldönti, hogy feladja ezt az életmódot, hogy meggyógyuljon, de az utolsó csatájában gyenge is volt és végzetes sérülése is lett, így elhunyt. Mint az persze megszokott, képregényekről beszélünk, és Odin meg fia sikeresen visszahozta őt az életbe, de innentől már nem ő volt a pöröly birtoklója és visszaadta Thor-nak a nevét is.

A lényeg, hogy ez nem újkeletű dolog, nem most találta ki sem a Marvel, sem Taika Waititi. És mint az megszokott, biztos hogy eltérő sztoriszálon fog futni a történet mint a képregényekben. Az pedig enyhén nevetséges, hogy egyesek szerint ez lecserélés. Amerika Kapitány is méltó rá, Vízió is, nem beszélve ugyan Odin-ról és magáról Thor felmenőiről, és akkor ott vannak a képregények, amikben olyanok is tartották a pörölyt, mint Wonder Woman, Magneto, Fekete Özvegy, Deadpool, Loki, Hulk és Vörös Hulk, Superman... noha nem mindegyikük volt "méltó rá", mégis megemelték. Szóval egyáltalán nem látom, hol ebben a probléma. Ez nem egy férfi szerep átruházása női karakterre, mert a karakter nem fog mágikusan átváltozni valaki mássá, pusztán felemel egy nyomvadt kalapácsot lmao. Nehezemre esik felfogni, ez miért annyira triggerelő egyesek számára.

(Arról meg nem is beszélek, hogy "a nők mindenben jobbak mint a férfiak"... a Marvel Kapitány volt az első, ismétlem ELSŐ női szuperhősről szóló Marvel-film 11 év alatt, a második pedig a Fekete Özvegy lesz. Hány férfi hősről szóló trilógia készült ezekben az években és mennyi van jelenleg folyamatban? 3 lett kész, 4 pedig most is készül. Ehhez képest az a 2 film és ez az egy, amiben még mindig a Hemsworth alakította Thor a főszereplő és nem Jane, igazán nagyon feminista propaganda, de tényleg. Gratulálok.)
3 felhasználónak tetszik: Harlow, Maiko, thundercloud
2020. július 31. 07:58 #6
Elara
Elara
új tag
 
StátuszPer aspera ad astra
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.02.10.
Hozzászólás: 91
Csatolások: 0
Azonosító: 220949
Offline offline
biggrin.gif Egyszer Thor csaja, aztán maga Thor... biggrin.gif
2020. július 31. 08:06 #7
Elara
Elara
új tag
 
StátuszPer aspera ad astra
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.02.10.
Hozzászólás: 91
Csatolások: 0
Azonosító: 220949
Offline offline
Idézet
Ez nem egy férfi szerep átruházása női karakterre, mert a karakter nem fog mágikusan átváltozni valaki mássá, pusztán felemel egy nyomvadt kalapácsot lmao.


Ok, de a cikkben így fogalmaznak: "A színésznő abban a megtiszteltetésben részesült, hogy elsőként ő fogja alakítani a szuperhős női megfelelőjét."
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok