Starity

Tényleg egy pár Kaia Gerber és Jacob Elordi

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. szeptember 11. 18:00 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Offline offline
A modell és a színész kézenfogva sétálgatott, egymásra talált a két híresség.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. szeptember 12. 10:31 #2
Ariella2001
Ariella2001
 
StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.07.14.
Hozzászólás: 1165
Csatolások: 0
Azonosító: 229442
Offline offline
Ennek a srácnak nincs ízlése? Joey olyan vot, mint egy dawn-kóros, akinek még a személyisége is irritáló. Komolyan, annak a lánynak hihetetlenül nagy feltűnési viszketegsége van, hebrencs, hangos, kiállhatatlan.
Ez a Kaia vagy ki meg olyan, mint azok a mémek a fehér macskáról, amelyiknek az arcát középre helyezték, lekicsinyítve, a füle meg a feje pedig úgy unblock marad normál méretben. Lezsugorítot Csincsilla feje van.
Zendaya az egyetlen normális döntés, amit hozott. Az a lány szép, szerény, sokat dolgozik, nem a nyilvánosság előtt éli az életét...
Na mindegy. Csak kiakaszt, hogy ez a srác mindig őrült libákkal kerül össze, akivel eljárogat 2-3 hónapot, aztán kuka mindegyik, mert ő is rájön, hogy ez nem kóser.
És persze. A külső nem minden, a belső sokkal fontosabb stb... De könyörgöm. Joey-ról már leírtam a véleményem, Kaiat meg nem ismerem, de sok mindent elmond, ha azzal a "poéngyáros" Pete Davidsonnal járt, aki képes volt viccet csinálni Ariana robbantásáról, aztán magát Arianát tette gúny tárgyává a szakítás után.
Na mindegy, ez nem is az én dolgom.
2020. szeptember 12. 19:23 #3
- törölt felhasználó -    
huh⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
2020. szeptember 13. 10:14 #4
Justlifeisbeautiful
Justlifeisbeautiful
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.30.
Hozzászólás: 41
Csatolások: 0
Azonosító: 265177
Offline offline
A múltkor még nem egy palival összebújva jöttek a képek? :')
2020. szeptember 13. 20:39 #5
deep dark night
deep dark night
új tag
 
StátuszI can see the paradise by the dashboard light
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.09.10.
Hozzászólás: 84
Csatolások: 0
Azonosító: 266735
Offline offline
Csak számomra ijesztő, hogy egy olyan randevúról látunk képeket, amelyhez semmi közünk? Attól, hogy ismertek a munkájuk révén még senkinek sincs joga követni, fotózni őket... Lehet mondani, hogy ő választotta ezt az életet, de akkor is abnormális, hogy egy híres ember élete ezzel jár. Azt sem értem, hogy miért ír róla vagy bárkiről valaki sértő kommentet és köt bele, hogy kivel randizik... Nem ismerjük személyesen az érintetteket, miért zavar bennünket az, hogy kivel van vagy nincs? Ha ő maga osztaná meg a képet a partneről és magáról sem lenne joga senkinek beleszólni, de így, hogy lesifotókat készítenek róluk akaratukon kívül és így kapják az ívet felfoghatatlan számomra...
5 felhasználónak tetszik: thundercloud, the banshee, Zoeh, Zsóka11, Maiko
2020. szeptember 17. 09:43 #6
Ariella2001
Ariella2001
 
StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.07.14.
Hozzászólás: 1165
Csatolások: 0
Azonosító: 229442
Offline offline
Egyébként, amikor ilyen kommenteket látok, mint deep dark night-é, eltöprengek, hogy ez a drága jó lélek biztos nem gondolt soha senkiről semmi rosszat, nem volt negatív véleménye vagy tapasztalata senkiről, és ha vot is, akkor sem mondta el az ég egy adta világon senkinek, mert "ahhoz neki semmi köze".

Én úgy vélem igenis aki színésznek áll, vállalja a negatív és pozitív kritikát is egyaránt. Vélhetően nem csak a színészet utáni vágy hajtja a Jacobhoz hasonlo wannabe színészeket, jól jön a pénz, az ismertség és természetesen az aktuálisan igen kapós és jó hírnévnek örvenő színészek/modellek.

Az, hogy (speciálisan az én véleményem) megvan, és azt meg is osztom, az csak énrám tartozik.
Szerintem jogom van ahhoz, hogy kritikát fogalmazzak meg, amit ráadásul nem is 0 utánanézéssel teszek, hanem informálódók, magyar és angol nyelvű cikkeket egyaránt olvasok, továbbá heti egyszer minimum unalmas pepceimben bebarangolom a legaktuálisabb hírességek egyes oldalait, hogy tisztában legyek azzal, amit ők megosztanak.
És igen, én ha nem kedvelek valakit akkor is ránézek az oldalára, hogy megerősítést nyerjen az ellenszenvem vagy pedig változtatni tudjak a gondolatmenetemen.

Így voltaképp szerintem kritikát megfogalmazni bármivel kapcsolatban lehet, aki valamit megalkot, el kell fogadnia a következményeket.
(És remélem mindenki tisztában van vele, hogy ezeknek a "lesifotóknak" a 90%-a lefizetett paparazzi munka)
2020. szeptember 18. 12:23 #7
anonime15
anonime15
visszatérő vendég
 
StátuszHumor = Fájdalom + idő
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.04.21.
Hozzászólás: 154
Csatolások: 0
Azonosító: 242908
Offline offline
Néha egy-egy lesifotót már én is soknak érzek, és én úgy gondolom, hogy az, hogy a magánéletük kiteregetése munkaköri leírás a színészeknél, modelleknél gyakorlatilag, szerintem az egész szórakoztató ipar hibája, és nem kéne hogy kötelességük legyen. (már csak az épp mentális állapotukat féltve) Én is szeretek "csámcsogni" azon, hogy ki van együtt, vagy ki nincs és ezt nem is fogom szégyelleni, de vannak határok, attól függetlenül hogy kinek mi a szakmája. Ő egy színész, az ő művészete az, hogy az arcával játszik, miközben elrejti a saját személyiségét. EZ is kemény munka, és nem hiszem hogy meg kéne felelnie bármilyen elvárásnak. Ő is ember, lehet hogy félévente új barátnője van, az ő dolga, az ő élete, én maximum csak (érdektelen) véleményt formálhatok, de szerintem tök fölösleges hogy én mit gondolok, mert nem ítélkezhetek senki feelett egyetlen képből. Annál azért összetettebb lények vagyunk, mi emberek...
2020. szeptember 18. 12:34 #8
anonime15
anonime15
visszatérő vendég
 
StátuszHumor = Fájdalom + idő
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.04.21.
Hozzászólás: 154
Csatolások: 0
Azonosító: 242908
Offline offline
Én valamiben egyet tudok érteni veled Ariella2001 viszont az a baj, hogy van hogy már a véleményformálás is át tud csapná károsba, meg a túlzott kíváncsiság. Sztem valahol nem egészséges, hogy mindenki tudni akar mindent egy emberről, akit látott pl. egy filmben. Lásd be, hogy attól hogy felmész unalmas perceidben az oldalára, abból sem fogod megtudni, hogy mivel kell igazából élnie, mik érik őt a hétköznapjaiban. Egy kép biztos, hogy nem magyarázza meg őt. Ő sem egy márványszobor, aki bármit elvisel, senkinek nem jó, ha mások (sokan) önkényesen azt hiszik, hogy minden döntésébe beleköthetnek, mert neki sem kell tökéletesnek lennie! Hány olyan "sztár" van, akit a lesifotósok hada, vagy a túl magabiztos vélemények tettek semmissé. Ők értékes emberek nekem, meg azoknak akik szeretik a filmeket CSAK nézni. Nem a szexualitását firtatni, vagy h éppen kinek az ágyából mászott ki aznap reggel. Most őszintén, fontos ez?
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok