Starity

Heti K-pop összefoglaló: WekiMeki, ChungHa, WJSN, BLACKPINK és Golden Child

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. október 09. 16:52 #1
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
Heti k-pop összefoglalónkban elhoztuk a legfontosabb híreket: WekiMeki, ChungHa, WJSN és Golden Child új dalokkal jelentkezett.
A teljes cikkhez kattints ide!
2 felhasználónak tetszik: Harlow, BeJoyful
2020. október 09. 20:41 #2
Pavia
Pavia
木漏れ日
 
Státusz⋅˚₊‧ ୨୧ ‧₊˚ ⋅ i wanna tell you what's on my mind
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.11.
Hozzászólás: 15715
Csatolások: 140364
Azonosító: 270554
Online online
Nagyon kellemes meglepetés végre egy k-pop tematikájú cikk, ahol önálló koreai művészekről van szó, nem kollaborációkról, köszönet érte! ^^
Mindegyik számot, visszatérést izgatottan vártam, de volt, amiben sajnos csalódtam egy picit.
A Blackpink albumon nem sikerült magam túltennem, annyira lesokkolt, milyen jó lett. A lead single-től kezdve minden elnyerte a tetszésemet: nagyon boldoggá tesz, hogy a jelek szerint a YG összeszedte magát, és hagy rendes teret a legnépszerűbb csapatának, hogy mind azt csinálják, amihez a legjobban értenek a zeneiparon belül. A "Lovesick Girls" hatalmas kedvencem lett, egyszerre szívmelengető és dinamikus, nagyon tetszik. ^^ Végre a koreográfiát is komolyan tudom venni: a "Ddu-du Ddu-du" óta nem igen volt olyan koreográfiájuk, amivel nem volt olyan érzésem, hogy tudnának ők ennél sokkal többet, és sokkal jobban is. Ez azonban nagyon bejön, bár még mindig fenntartom azt az állításom, hogy tánc terén még sok potenciáljukat fogják vissza.
A Golden Child cb is nagyon tetszik: igazán jól áll a srácoknak ez az energiabomba imázs és zenei koncepció.
Chungha és Christopher együttműködésétől is elaléltam: azon túl, hogy a szám nagyon elnyerte a tetszésem, nem győzök álmélkodni, mennyire jól szólnak együtt. Chunghának ráadásul nagyon jól áll ez a hétköznapibb, amolyan szomszédlány koncepció (is. Neki mi nem áll jól?).
Viszont a WJSN alegységének debütálása és a Weki Meki comeback nekem nem igazán jött be eddig, bár mindkettőt csak egyszer hallgattam meg. A WJSN Chocome első számára roppant kíváncsi voltam: a teaserek alapján nekem nagyon bejött ez a picit retro vonal, de aztán a szám annyira nem nyűgözött le. Nekem kicsit zajos volt a zene, viszont meg kell hagyni, a lányok nagyon aranyosak. A Weki Meki azonban egyenesen csalódást jelentett nekem: egyszer is nehezen hallgattam végig. Nekem ez is túl zajos volt, már ami a zenei alapot illeti, az énekdallamot pedig sok helyen nem tudtam kivenni, összeegyeztetni az alappal, illetve összekötni a beékelt rap részekkel. Lehet, hogy ha még meghallgatom párszor, teljesen kitisztul nálam is a zenei élmény, és sokkal jobban fog tetszeni, de elsőre nekem nem igazán jött be. Az igazság kedvéért azonban azt muszáj hozzátennem, hogy a lányoknak elképesztően áll az a komoly, picit sötétebb koncepció (a comeback stage-ért teljesen oda vagyok és vissza), ami a videoklipben megjelenik. Az egész videó gyönyörű, és tényleg remélem, hogy csak idő kérdése, és a számot is megkedvelem.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2020. október 23. 19:16 #3
BeJoyful
BeJoyful
 
Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.18.
Hozzászólás: 736
Csatolások: 15970
Azonosító: 261400
Offline offline
Kis fázis késéssel, de én is szeretném kifejezni örömömet, hogy végre talán lassan újra kezdenek visszatérni a vegyes hírek és nem csak 5-6 sztár napi dolgain lovagol az oldal... biggrin.gif
A Blackpinknél én is ámultam, hogy a debütálásuk óta először a YG végre összekanalazta magát és újra egy jól kidolgozott, átgondolt, minőségi comebackel tisztelték meg a lányok rajongóit. Szóval reméljük ez a feleszmélés nem tűnik el a cégnél és végre a lányok tehetségéhez és sikereihez mérten menedzseli a csapatot.

Ami Chung Ha-t illeti hát mióta feloszlatták az I.O.I-t és megjelent az első szóló dala, én azóta csak ámulok és bámulok. Az elmúlt 9 év alatt egy kezemen megtudnám számolni hányan váltottak ki belőlem ilyen hatást, hogy egyszerűen a legelső dalától az utolsóig mindet imádom a koncepciókkal együtt. Egyszerűen neki minden jól áll és tényleg csak pislogni tudok. Bevallom kicsit féltem ettől a Christopheres duettől, de annyira jól passzolnak tényleg és a dal is nagyon kellemes, fülbemászó. Szóval pozitívan csalódtam wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Glamster
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!