Kris Jenner szerelme általában háttérbe vonul, de most szókimondó reakciója volt.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Jenner lányok balhéjába valahogy édesanyjuk pasija is belekeveredett
2020. október 17. 02:10
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Ahogy én megfigyeltem,soha sem voltak kedvesek Corey-val ez az oka annak,hogy általában a sarokba húzodik. Kendall a legbunkóbb vele,teljesen kimutatja az ellenszenvét,míg Kylie egy fokkal jobb,vannak vele kedves pillanatai,ezért nem csoda ha őt jobban bírja. Bár nekem az volt a fura,hogy miután Kendall elhagyta az autót,ők ketten ugyanúgy tovább mentek,kettesben anyám fiatal palijával,hát nem tudom. Kris-t pedig egyáltalán nem is érdekelte micsinálhat a barátja vagy hol van.
2020. október 17. 17:59
asdfgh00visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.06.04. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 272253 offline |
Nem tudom, lehet én vagyok túl régimódi, de én soha nem beszéltem még ilyen stílusban a mostohaapámmal, se a szüleimmel. Kendall-nek igaza van, mert Kylie állandóan kihasználja azt, hogy ő a legkisebb gyerek, és mindig az van, amit ő akar, de Kendall-nek akkor sem illene így beszélnie vele. Tetszik neki vagy sem, Corey az anyja pasija. Így a csalashoz tartozik.
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Itt van J.Lo válasza arra, hogy Ben Affleck Jennifer Garnerrel töltötte a Hálaadást
Új fotót posztolt a sztár.
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Sokan már kínosnak tartják a Wicked sztárjainak viselkedését, Ariana Grande szerelme megvédte az énekesnőt
Megvédte Arianát a kedvese.
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Családi fotót posztolt Hailey Bieber
Pillantást engedett a családi idillbe.
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Lindsay Lohan a dubaji életről mesélt
Ez a legnagyobb különbség Los Angeleshez képest.
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Ariana Grande ezt az egyet nem volt hajlandó megtenni a Wickedért
Volt valami, amire nemet mondott.
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Szomorú hírt jelentett be Jennifer Garner
Fájdalmas dolog érte a családot.
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
Ezért szeretett bele Ariana Grandéba Ethan Slater
A Wicked forgatásán szeretett bele.