Starity

A "legrosszabb hollywoodi Chris" címét nyerte el Chris Pratt, sokan felszólaltak emiatt

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. október 21. 14:30 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Offline offline
Kellemetlen dolog áldozata lett a színész, egy szavazáson maradt alul.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. október 21. 15:08 #2
Reira
Reira
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.09.03.
Hozzászólás: 93
Csatolások: 0
Azonosító: 259530
Offline offline
Azért elég érdekes, hogy amikor Brie Larsont vagy Tessa Thompsont bántották az interneten akkor mindenki csöndben volt, de amint számon kérik Christ, hogy egy homofób közösség tagja rögtön mindenki a védelmére kel.
1 felhasználónak tetszik: Szandi0820
2020. október 21. 16:33 #3
tyrus94
tyrus94
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.21.
Hozzászólás: 131
Csatolások: 0
Azonosító: 202353
Offline offline
Ez egy...hülye szavazás.
2020. október 21. 19:26 #4
Vivcsi15
Vivcsi15
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.04.24.
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 174152
Offline offline
Reira, gondolom azért mert Brie-vel egyikőjük sem töltött olyan sok időt mint Pratt-el. És amugy ha már Brie annyira nagy lánynak tartja magát meg erős nőnek akkot védje be magát, hisz az ilyen nők nem szorulnak férfiakra akik megvédjék Őt. Meg amúgy akkor nem csak a férfi színészek kussoltak de a nők is. Hol voltak a női színészek hogy bevédjék szegényke Briet? Sehol.. Erről ennyit. Egyedül Don Cheadle szólalt fel miatta senki más. Így ne csak a férfiak legyenek a hibásak.
2020. október 21. 19:44 #5
- törölt felhasználó -    
Ebben a helyzetben az a „legviccesebb”, hogy az egész egy Twitteres szavazásból indult, amit soha senkinek semmilyen körülmények között nem kell komolyan vennie, ha nem akarja. Egy poén az egész, amiben (poén létének ellenére) van igazság — mégpedig, hogy Pratt egy gusztustalan ember.

Nem feltételezésként kéne azt írni, hogy LGBT-ellenes templom tagja, hogy Trump támogatója, hogy olyan „bulikon” vett részt ahol gyerekeket molesztáltak, vagy hogy kedvtelésből dob ki állatokat az utcára. Nem feltételezésként kéne ezeket írni, mert ezek tények — ott vannak feketén-fehéren.
De furcsa, hogy amint a fehér pénzes (leírhatatlanul problémás) férfi kerül a kereszttűzbe, még egy idióta Twitter-szavazás ellen is bevédik a s*ggét és felhozzák ezt a hülye szempontot, hogy ő keresztény és ebből kifolyólag jó ember, vagy hogy ő a munkatársam és velem csak kedves volt. Nem is ellened irányul a gyűlölete (ami elméletben nem létezik — de ha nem létezne, nem járna abba a templomba; logika), nem a te létezésed ellen lép fel azzal a puszta ténnyel, hogy olyan templomot támogat, amely ellenzi a jogaidat. És nem, attól hogy hithű keresztény valaki, nem lesz jó ember, ebbe felesleges is belemenni. A vallással és a te személyes tapasztalatoddal elfedni a más ellen irányuló gyűlöletet elképesztően undorító.

Arról nem is beszélve, hogy hol volt ez a hatalmas „megvédem a munkatársamat a gyűlölközőktől” energia, amikor Brie Larson-nak, Tessa Thompson-nak, Zendaya-nak, Anthony Mackie-nek vagy Chadwick Boseman-nek (nyugodjon békében) küldtek sokszor halálos fenyegetéseket, de csak úgy általában zaklatták őket az interneten éjt nappallá téve a puszta tény miatt, hogy nők vagy színesbőrű színészek? Hol volt ez a nagy összefogás akkor, amikor jogtalanul támadták — és támadják még most is — őket? Oh várjunk, ők nem fehér férfiak, már értem a nézőpontot.

Rettentően nagyot csalódtam mind RDJ-ben, mind Mark-ban. Renner és Gunn védekezése a legenyhébben sem lep meg, róluk eddig is tudni lehetett, hogy problémás emberek. Továbbá elég hipokrita dolognak tartom, hogy RDJ és Mark egyik posztjukban bevédik a Trump támogató Pratt hátsóját, a másikban pedig, mintha mi sem történt volna, részt vesznek Biden és Harris kampányában. Mármint — haver, a kettő nem fér meg egymás mellett.
2020. október 21. 19:55 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Vivcsi15 @ 2020.10.21. 19:26)
Reira, gondolom azért mert Brie-vel egyikőjük sem töltött olyan sok időt mint Pratt-el. És amugy ha már Brie annyira nagy lánynak tartja magát meg erős nőnek akkot védje be magát, hisz az ilyen nők nem szorulnak férfiakra akik megvédjék Őt. Meg amúgy akkor nem csak a férfi színészek kussoltak de a nők is. Hol voltak a női színészek hogy bevédjék szegényke Briet? Sehol.. Erről ennyit. Egyedül Don Cheadle szólalt fel miatta senki más. Így ne csak a férfiak legyenek a hibásak.

Ennek az egésznek nem az a lényege, hogy Brie nagylány és megvédi magát az utálóktól — többször is elmondta, hogy kezdetben sz*rul esett neki az alaptalan gyűlölet, de azóta nem hatja meg a dolog.
A lényeg azon van, hogy Brie-t (meg Tessát, meg ScarJo-t, meg Chadwick-et, meg Zendaya-t, meg Anthony-t) azért érte támadás mert nő — a többieket azért, mert vagy nő, vagy színesbőrű, vagy mindkettő. Nem politikai nézet vsgy vallási téma miatt, hanem azért, mert nem fehér férfiak. Pratt olyan alapvető emberi jogi kérdésekben nem ért egyet, mint valaki joga az élethez és a szabad léthez, és akárhonnan nézed ezt, akármilyen ürüggyel akarod bevédeni, nem tudod, mert valaki élethez és szeretethez való jogáról NEM mondhatod azt, hogy nem értesz egyet vele.

Továbbá, nem abban keresendő a probléma, hogy Brie-t senki nem védte meg, vagy a többieket senki nem védte meg, nem. Abban, hogy egy fehér férfi, akinek problémás nézetei és cselekedetei vannak, magára vesz egy apróságot, bolhából elefántot csinálva sír a szája, hogy ez elfogadhatatlan viselkedés vele szemben, a szintén fehér férfi barátai pedig órákon belül ugranak, hogy egyetértsenek vele és egy k*baszott TWITTER SZAVAZÁSBÓL világrengető problémát kovácsoljanak és ódákat zengjenek a csodálatosságáról — míg egy fekete vagy női színésznek a halálos fenyegetéseire és online zaklatására SEM képesek reagálni, hónapokkal később.

A probléma nem abban van, hogy Brie-nek vagy a többieknek senki nem segített, csak Don — hanem azzal, hogy az előnyből induló, helyzetét kihasználó férfinak igen.
2020. október 22. 22:10 #7
homer
homer
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.09.05.
Hozzászólás: 131
Csatolások: 0
Azonosító: 134354
Offline offline
Fylia hú gonosz fehér férfiak. Akik ősszesküdnek mindenki más ellen.
"Nem feltételezésként kéne ezeket írni, mert ezek tények — ott vannak feketén-fehéren."
Mégis hol vannak ezek a "tények"? De tényleg, szívesen látnám ezeket a bizonyítékokat. Egyébként az hogy valaki Trump szavazó(amire egyébként szintén nincs bizonyíték) nem azt jelenti, hogy gonosz fehér férfi, aki gyűlöli a feketéket, latinókat, melegeket, nőket, stb. Tudom egyszerű egy szélsőséges álláspont mellé állni(a mindenért és a mindenkori szörnyű eseményekért is a felelős, a heteroszexuális fehér férfi, nevezetű mítosz) és ehhez a fél igazságokkal vagy hazugságokkal egy egész világképet felállítani. A történelemben az embereknen ez mindig egyszerűbb volt.(ugye kommunizmus, meg nácizmus)
A szélsőbalos szélsőségeken túl is van világ. Javaslom nézz arra is körül
2020. október 23. 13:30 #8
- törölt felhasználó -    
Idézet (homer @ 2020.10.22. 22:10)
Fylia hú gonosz fehér férfiak. Akik ősszesküdnek mindenki más ellen.
"Nem feltételezésként kéne ezeket írni, mert ezek tények — ott vannak feketén-fehéren." 
Mégis hol vannak ezek a "tények"? De tényleg, szívesen látnám ezeket a bizonyítékokat. Egyébként az hogy valaki Trump szavazó(amire egyébként szintén nincs bizonyíték) nem azt jelenti, hogy gonosz fehér férfi, aki gyűlöli a feketéket, latinókat, melegeket, nőket, stb. Tudom egyszerű egy szélsőséges álláspont mellé állni(a mindenért és a mindenkori szörnyű eseményekért is a felelős, a heteroszexuális fehér férfi, nevezetű mítosz) és ehhez a fél igazságokkal vagy hazugságokkal egy egész világképet felállítani.  A történelemben az embereknen ez mindig egyszerűbb volt.(ugye kommunizmus, meg nácizmus) 
A szélsőbalos szélsőségeken túl is van világ. Javaslom nézz arra is körül

Ajánlom figyelmedbe ezen három nagyszerű cikket (1, 2, 3) a Hillsong Church-ről, amelynek nem csak Pratt, de több hollywoodi híresség is tagja. Továbbá, csak úgy elfelejtjük a tényt, hogy Pratt apósa, Arnold Schwarzenegger republikánus kaliforniai kormányzó volt, vagy... ? Nem, ez nem bizonyíték - de ha nem értene egyet az egyháza mondanivalójával (az, hogy azt mondja, "ez nem igaz", nem nagy ellenállás) vagy apósa politikai nézeteivel, akkor felszólalna és tenne ellene. Az, hogy továbbra is pénzzel támogatja azt az egyházat, amely LGBT fiatalokat vetett alá reparatív terápiának, amely elutasítja a "meleg életstílust" és amely "elfogadja ha meleg vagy, de nem lát szívesen", szerintem eléggé beszédes azzal a mondattal szemben, amellyel próbálta magát védeni az Ellen Page által felhozott témában: "ez abszolút nem igaz".
Nem az eddigihez kapcsolódik, de azért jó tudni, hogy hatalmas valószínűséggel meg is csalta a feleségét, de abszolút biztosan "szórakozásból" jár vadászni, Twitter-en adta tovább a családi macskáját, és az utcán találták meg az általa örökbefogadott kutyáját.

Továbbá már ne is haragudj, de hogy NE jelentené Trump támogatása, hogy valaki rasszista, homofób, antiszemita, és minden, ami maga, Trump? Neki adod a szavazatodat, ezzel effektíve egyet értesz mindazzal, amit tesz és mond. De ha te nem is teszel vagy mondasz valamit, egyetértesz és támogatod őt ebben. Nem kell hangoztatnod, hogy igen én megvetem azt akinek más a bőrszíne, a vallása, a nemi identitása - elég, hogyha ennek érdekében olyasvalakire szavazol vagy olyasvalakit támogatsz, aki igenis megteszi. Az pedig még mindig nem valóságos indok, hogy "ó, nekem vannak fekete barátaim, nem lehetek rasszista". Ez nem így működik.

Utoljára pedig, nem azt mondtam, hogy minden hetero fehér férfi gonosz. Rengeteg példát tudnék felhozni az ellentétére. De az, amikor valaki kihasználja a hírnevét, a pénzét, a bőrszínét, a nemi identitását (mert hát ugye az utolsó kettő a "normális"), és főleg azt, hogy férfi, az elfogadhatatlan, mítosz ide vagy oda.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok