Noha a két család nem igazán ápol jó viszonyt egymással, az örömhírben mégis osztoznak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így fogadta Berki Mazsi Hódi Pamela várandósságának hírét
2020. november 24. 09:11
![]() |
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2743 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 ![]() |
2020. november 24. 10:25
![]() |
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 ![]() |
És ki miatt nincsenek olyan viszonyban? A Morzsika cselekszik már csak azért is Pamela kérései ellen, áskálódik, undormány módon viselkedik... Erre mondják, hogy KARMA, náluk is jönne a baba ha nem viselkedett volna így az elmúlt 2 évben... Ráadásul azóta azzal hakniznak mindenhol, hogy nemsokára nekik is jön... Nekem senki ne mondja hogy “csak azt sajnálja, hogy nincsenek közeli viszonyban”!

2020. november 30. 20:42
![]() |
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 ![]() |
Visszataszító ez a nő. Ugyan távol áll tőlem a magyar celebvilág, ha az utóbbi években Berki Mazsiról hallottam, másról sem tudott beszélni, csak saját magáról. És tessék: örül a másik terhességének, mert így a nevelt lánya már megtanul majd bánni a csecsemőkkel, mire ő is szül egyet. Csak ahhoz először teherbe kéne esni, ami nem jön össze nekik. Ezt sajnálom, mert ez lehet a legnagyobb álma.

2020. november 30. 22:29
![]() |
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1956 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 ![]() |
Hát...a Berki már öreg, lehet, hogy impotens lett a sok szteroidtól xD
2020. december 04. 11:31
![]() |
modernidőkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270521 ![]() |
Idézet (Gurs @ 2020.11.25. 16:34)
Mazsoláéknak nem lesz gyerekük sosem szerintem. Annyit ígérgetik, de semmi.
fogadnak örökbe is akár, annyira akarják!

2020. december 07. 12:57
![]() |
modernidőkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.08.07. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 270521 ![]() |
Idézet (Rosier @ 2020.11.30. 20:42)
Visszataszító ez a nő. Ugyan távol áll tőlem a magyar celebvilág, ha az utóbbi években Berki Mazsiról hallottam, másról sem tudott beszélni, csak saját magáról. És tessék: örül a másik terhességének, mert így a nevelt lánya már megtanul majd bánni a csecsemőkkel, mire ő is szül egyet. Csak ahhoz először teherbe kéne esni, ami nem jön össze nekik. Ezt sajnálom, mert ez lehet a legnagyobb álma.
Nem örül, sőt, nem is érti, hogy nem lehet megtanulni a csecsemőkkel bánni. Ha érzi, az jön magától, csöpp segítséggel. Nekem öcsém van, tudom.

18+ Újabb beteg részletek derültek ki Armie Hammerről – ügyvédje nem cáfolta!
18+ Újabb beteg részletek derültek ki Armie Hammerről – ügyvédje nem cáfolta!
A színész karrierje a süllyesztőhöz közeledik.

Így választották ki a Bridgerton-család főszereplőit
Így választották ki a Bridgerton-család főszereplőit
A rendező nyilatkozott.

Apró hibát találtak A Bridgerton család egyik jelenetében a rajongók
Apró hibát találtak A Bridgerton család egyik jelenetében a rajongók
A forgatás egyik bakija.

A rajongók szerint gyerekesen kezeli a helyzetet új dalával Sabrina Carpenter
A rajongók szerint gyerekesen kezeli a helyzetet új dalával Sabrina Carpenter
Megjelent az új dala, a Skin, de sokak szerint elég gyerekes hangzása lett.

Megvan, mi a neve Gigi Hadid és Zayn Malik kislányának!
Megvan, mi a neve Gigi Hadid és Zayn Malik kislányának!
Különleges nevet kapott.

Négy jól ismert Olivia, Sabrina és Joshua előtti szerelmi háromszög a Disneynél
Négy jól ismert Olivia, Sabrina és Joshua előtti szerelmi háromszög a Disneynél
PR fogás lenne a szerelmi háromszög?

Szomorú fotót posztolt Paris Hilton: így nézett ki, miután kijutott a nevelőintézetből
Szomorú fotót posztolt Paris Hilton: így nézett ki, miután kijutott a nevelőintézetből
Borzasztó élményei voltak.

JoJo Siwa meleg: coming-outolt a fiatal sztár
JoJo Siwa meleg: coming-outolt a fiatal sztár
Instagramon coming-outolt a sztár.