Starity

Hivatalos: ők játsszák a főszerepet A kis hableány élőszereplős verziójában

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. december 13. 16:20 #21
- törölt felhasználó -    
Amúgy egy kicsit ehhez a témához kapcsolódik, de akkor beszélhetünk például az élőszereplős Winx Club-rólbiztos vannak, akik emlékeznek az eredeti mesére, aminek pár napja jött ki az előzetese. A Kelet-ázsiai Musa karakterét fehér lány alakítja, a latina Florát pedig szintén. Legalább Aisha fekete, ahogyan az eredeti szerint is.
2 felhasználónak tetszik: thundercloud, Harlow
2020. december 19. 16:31 #22
Viró
Viró
visszatérő vendég
 
Státuszbe like snow. cold, but beautiful.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.27.
Hozzászólás: 299
Csatolások: 0
Azonosító: 261532
Offline offline
Juj, ezek a kommentek is csípősek azért.
Én úgy hiszem, hogy a BLM-ről is kifejtettem már a véleményemet ezen a platformon, és ahhoz hű maradok. Tehát, túl van tolva. Emberek, ezt nem tudom szebben kifejezni. Nevezzetek rasszistának, meg, hogy "az egyenjogúságból sosem éleg!" stb. De könyörgöm, amikor már ott tartunk, hogy az is rasszista, aki egy színesbőrű emberről egyáltalán beszélni mert (!), akkor hagy kérjem már ki magamnak, hogy Ariel fehérbőrű! És nem tudom mit gondol a Disney, de nagyon szeretnék magukat úgy látom rasszizmus ellenesnek beállítani, de ott van a Hercegnő és a béka című mese. Annak az előszereplős változatát szerintem teljes nyugalommal játszhatná színesbőrű lány! Viszont itt azzal van a baj (ahogy az előttem szólók is írták), hogy ha ott istenments' egy fehér lány játszana, na az biztos, hogy kiverné a biztosítékot! Ha nekik van joguk hozzá, akkor nekünk is legyen, mert egyenlőség van, nemde?
Szóval, igen, én is jobban preferáltram volna, ha a gyerekkoromból ismert vöröshajú Kishableányt mondjuk egy fehér lány játsza.
2020. december 22. 19:30 #23
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ
 
Státuszthe future is bright, because we are in it.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.13.
Hozzászólás: 3307
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
Offline offline
A castinggal kapcsolatban az a véleményem, hogy Eric és Ficánka egyszerűen telitalálatnak tűnnek, sokkal jobban reprezentálja az arcuk a karaktereket, mint elképzelhettem volna. Az Ariel szerepére választott Halle-vel azonban nem tudok kibékülni. Kedves arcú, szimpatikus lánynak tűnik, azonban a fejemben élő Ariel hófehér bőrű, kék szemű és ikonikus, vörös haja van. Eléggé csalódott vagyok, amiért az egyik kedvenc Disney hercegnőm nem úgy fog feltűnni a vásznon, mint azt reméltem.
Szerintem a Disney előrukkolhatna egy új feketebőrű karakterrel, ha már mindenképpen feketebőrű színészt/színésznőt akar szerepeltetni, nem pedig jól megszokott, ikonikussá vált karaktereket átalakítani. Előbbinek véleményem szerint sokkal pozitívabb visszhangja lenne, mint a jelenlegi castingnak.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok