Starity

#KPOP: Megjelent a (G)I-DLE mini-lemeze, az I burn!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. január 14. 16:09 #1
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ
 
Státuszthe future is bright, because we are in it.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.13.
Hozzászólás: 3307
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
Offline offline
A k-pop együttes a mai napon adta ki negyedik mini-albumját I burn címen.
A teljes cikkhez kattints ide!
1 felhasználónak tetszik: Harlow
2021. január 14. 17:08 #2
- törölt felhasználó -    
Uhh hát a Latata az egyetlen lemezük amit szeretek, azóta folyamatosan figyelem őket hátha olyannal készülnek, ami az én ízlésemnek is megfelel, de nem, erről a mini albumról se jön be egy dal se.
Eleve az is irritál, hogy Soyeon kapja mindig a legtöbb szöveget, értem én, hogy illik hozzá az adott szöveg meg tehetséges blablabla, de nehogy már egy hat tagú csapatban ne tudják elosztani tisztességesen. Azért nem egy Seventeen-ről beszélünk, ahol dupla ennyien vannak, Shuhua hangját konkrétan nem is lehet hallani. Bruh, na mindegy, ők tudják, én feladtam ezt a csapatot, sorry not sorry
2021. január 14. 18:16 #3
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég
 
StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.04.01.
Hozzászólás: 423
Csatolások: 0
Azonosító: 276094
Offline offline
Nem tetszik,sem az album,sem a HWAA,az egész nagyon lapos. Szerintem eddigi leggyengébb munkájuk,szóval kicsit meglepő a listákon alakított rangsoraik,attól függetlenül örülök nekik. Shuhua pedig nem lep meg,nem tud énekelni,táncokat is összekeveri,szóval nem csoda hogy csak 4 másodpercet kapott. Először sajnáltam,sok kifogás volt,hogy nem tud még jól koreaiul stb stb. de most már csak azt látom,hogy nem is erőlködik azon hogy jobb legyen. Láttam olyan posztokat,ahol a pinkek rajongói azt állítják hogy kopizták a How u like it videoklippkét,bevallom tényleg van hasonlóság.
2021. január 15. 23:55 #4
Pavia
Pavia
木漏れ日
 
Státusz⋅˚₊‧ ୨୧ ‧₊˚ ⋅ i wanna tell you what's on my mind
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.11.
Hozzászólás: 15736
Csatolások: 140575
Azonosító: 270554
Offline offline
Nekem az "Uh-Oh"-éra óta nem tudta ugyanazt nyújtani a csapat, mint amit reméltem, de ez a comeback most kifejezetten tetszett. Ha eltekintek a koreográfiától, ami egyértelmű színvonalesés az eddigiekhez képest, illetve a kliptől, ami tényleg olyan, mint a "How You Like That", akkor egy számomra kifejezetten kellemes szám lesz a végeredmény. Soyeon túlreprezentálása engem is zavar egy kicsit, főleg, hogy engem túl nagy dózisban kicsit zavar a hangszíne, de ettől is el tudok tekinteni. Alapvetően nagyon szeretem a lányokat, és minden comebackjükhöz bizalommal állok - végre úgy érzem, megérte. blush.gif Nekem a lemez is tetszett, néhányszor végighallgattam, és bár nem egy akkora eresztés, mint amekkora a bennük lévő potenciál alapján lehetne, végeredményben élvezhető. Mind egytől egyig tehetségesek (persze kinek ez megy jobban, kinek az), ezért engem is zavar Shuhua kevés sora (illetve én szívesen hallanám többet Yuqi-t, olyan különleges hangszíne van wub.gif ) - de én bízom benne, hogy ez az arány ki fog majd egyenlítődni, és egyenletes lesz a képernyőidő, illetve a sorok elosztása a lányok között.
Egyébként pedig nagyon köszi a cikket, jó volt olvasni a lányokról az oldalon! wub.gif
2021. január 16. 11:22 #5
pporakoo
pporakoo
little euphoria
 
Státusztake my pressure to the moon, astronaut •
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.21.
Hozzászólás: 1539
Csatolások: 301
Azonosító: 261438
Offline offline
Személy szerint én nagyon szeretem a számaikat, mindig tudnak valami újat mutatni a lányok, így ezt az albumukat is nagy kíváncsisággal vártam. Igazából nem kellett csalódnom, ez is ugyanúgy elnyerte a tetszésemet. Egyetlen negatívum, hogy Shuhua-t kb. alig látni/hallani a videoklipben; aki nem ismeri őket még azt hinné, hogy nincs is a csapatban. Remélem, ezen javít idővel az ügynökség, mert ha már bekerült a többiek közé, csak tehetséges valamiben. Ő is ugyanúgy megérdemelné a figyelmet.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok