Starity

Lady Gaga énekli majd a Himnuszt Joe Biden beiktatásán

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. január 15. 11:11 #1
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
Egészen más beiktatás elé néz Joe Biden, mint Donald Trump. Sztárparádé ünnepli majd beiktatását.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. január 15. 13:04 #2
Pavia
Pavia
木漏れ日
 
Státusz⋅˚₊‧ ୨୧ ‧₊˚ ⋅ i wanna tell you what's on my mind
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.11.
Hozzászólás: 15745
Csatolások: 140781
Azonosító: 270554
Online online
Lehet, hogy ezzel a véleményemmel nem fogok nagy népszerűségnek örvendeni, de politikai állásfoglalástól és minden ilyesmitől függetlenül, őszintén szánalmasnak tartom, hogy míg az egyik elnök beiktatásán sztárparádé lesz, és a világ közvéleményét befolyásoló A listás celebek szívecskés-Joe Bidenes pulcsiban parádéznak, addig a másikat, csupán a demokrácia és a szólásszabadság jegyében minden közösségi oldaláról letiltottak, néhány fontos támogatójával együtt. Azt meg még szánalmasabbnak tartom, hogy ez egy demokrata politikus/szavazó szemét sem szúrja, hanem mindenki szerint rendben van, hiszen meg tudják magyarázni, miért volt "elkerülhetetlen" és miért "nem volt szabad tovább halogatni" ezt a lépést. Nevetséges, és ijesztő. Teszik mindezt "az Amerikai Egyesült Államok demokráciájának helyreállítása" jegyében, ami "a világon példamutató és egyedülálló".
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
2021. január 16. 14:19 #3
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.25.
Hozzászólás: 453
Csatolások: 0
Azonosító: 265083
Offline offline
Harlow, teljesen egyetértek Veled. Én már az utóbbi két amerikai elnökválasztás során meredeknek tartottam, hogy színészetből, zenéből megélő hírességek kampányolnak valószínűleg szinte nulla hozzáértéssel, rálátással vagy komolyabb utánanézéssel a tökéletes és egyetlen jó elnökről (főleg csak azért, mert nőnemű egyedről van szó...), mindezt úgy, hogy aki ellenkező véleményen van (lenne, de nem is meri felvállalni), azt azonnal megpróbálják lejáratni és eltaposni. Persze akik mégis megpróbálják megvédeni a másik jelöltet, legyen szó egyszerű közemberekről, azokat ugyanúgy tiltja vagy legalábbis cenzúrázza valamelyik techóriás, amit minden nap használunk mi is. Ennyit a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságáról.
A legfélelmetesebb nekem mégis az, hogy nem gondolnánk, de annyi primitív ember van, hogy sajnos tényleg elég nekik annyi befolyásoló tényező, hogy a kedvenc "sztárjuk" xy-ra szavaz, és tényleg rájuk voksolnak ők is. Így aztán néhány évtized múlva már talán a választási kampány középpontja az lesz, hogy melyik jelöltet támogat több celeb és melyikük tud nagyobb koncertet csinálni, ha megválasztják.
2 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, Harlow
2021. január 17. 00:16 #4
Lalus98
Lalus98
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.29.
Hozzászólás: 92
Csatolások: 0
Azonosító: 207582
Offline offline
Nem is az a probléma, hogy valaki mellett ki állnak az ismert emberek és mellettük kampánynak, támogatják őket. A gond az ellenkező fél hiánya, elhallgattatnak bárkit, csakhogy elérjék a céljukat. Nem ijednek meg attól, ha elrontanak karriereket, akár megélhetéstől fosztanak meg civil polgárokat a demokrácia és szólásszabadság jelszavával. Borzasztó, mi várhat az USA-ra és az ott élőkre, akik nem osztoznak a kormány álláspontjával. Pedig a sok negatívummal együtt is egy csodás ország, a lehetőség földje, de lassan az amerikai álom rémálommá változhat. Főleg az amerikai polgároknak, ami tragikus, de itt Európában is meg fogjuk érezni. A hírességek és a médiájuk képmutatása undorító, hiteltelen és szomorú. Szomorú, de sajnos a legtöbb ma sikeres és ami a legfontosabb, a fiatalok körében népszerű énekes, színész, bárki ezt a világot támogatja, ami csak a gazdagoknak kedvező, a középosztálybeli munkásembernek kártékony. Kíváncsi vagyok, de féltem az egész földet az új amerikai rendszertől. De be legyen igazam...
1 felhasználónak tetszik: Harlow
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok