Marilyn Manson mindig is megosztó személyiség volt: most több nő is bántalmazással vádolja.
A teljes cikkhez kattints ide!
Evan Rachel Wood és több nő is „leírhatatlan bántalmazással” vádolja Marilyn Mansont
2021. február 01. 17:14
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 868 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Ezek a lányok akik utólag találnak ki egyáltalán miért mennek bele az ilyen kapcsolatba es minek maradnak benne évekig ha ennyire nm felel meg... és már bocs de a Manson pasas kinezete és stílusa annyira szembetűnően elmebeteg hogy az aki leáll vele az sem százas
2021. február 01. 17:53
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (ComMD @ 2021.02.01. 17:14)
Ezek a lányok akik utólag találnak ki egyáltalán miért mennek bele az ilyen kapcsolatba es minek maradnak benne évekig ha ennyire nm felel meg... és már bocs de a Manson pasas kinezete és stílusa annyira szembetűnően elmebeteg hogy az aki leáll vele az sem százas
Szia. Nem vitát szeretnék generálni, de ez nem ennyire fekete-fehér. Sajnos nincs pszichológus/pszichiáter végzettségem, de ismerőseim és barátaim vannak akik ezen a területen végeztek és korábban beszélgettem velük erről(eléggé érdekel a téma): csak annyit tennék hozzá (nem védve egyik felet sem), hogy ennek a jelenségnek rettenetesen összetett pszichológiai háttere van. A "minek maradnak benne évekig, ha ennyire nem felel meg", az pedig...erre csak annyit mondanék, hogy sokkal boldogabb hely lenne a világ, ha csak annyin múlna a dolog, hogy egyik reggel felkel az illető és hopp: le tudja zárni a kapcsolatot.
Ennél többet nem is mondanék, szomorú témának tartom ezt, ugyanakkor butaságokat nem mondanék és érvelni sem szeretnék meglévő komolyabb háttértudás nélkül. Mindössze ennyit, hogy mennyire szomorú dolog ez, amit én sem látok át és értek meg teljesen, csupán próbálom.
2021. február 01. 20:26
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Szerintem azért csak évekkel később vállalják fel,mert ennyi idő kell,hogy teljesen tisztán lássák,rájöjjenek,mi volt az oka hogy ezt hagyták magukkal megtörténni. Én teljes mértékben hiszek neki,19 éves egy 38 évessel? Hell nah,egy normális középkorú le nem áll egy kislánnyal,nem hogy még évekig együtt is maradjon vele,plusz voltak már ilyen pletykák a múltban is,amiknek tuti van igazság alapja. Marilyn Manson sosem volt a szívem csücske és egyáltalán nem a stílusa vagy a zenéje miatt.
1 felhasználónak tetszik:
lyra
2021. február 02. 12:17
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
sosem értitek meg, hogy ha így álltok hozzá a dologhoz, hogy "miért nem tudott előbb beszélni róla", akkor senki nem meri felvállalni ezeket a dolgokat és inkább elfolytja magában, mert ez nem egy olyan dolog, amiről az ember csak úgy beszélni tud. ehhez sokszor hosszú évek kellenek.
sajnálom evant, évekkel ezelőtt olvastam róla, akkor azonban még nem nevezte meg, de mindenki sejtette kiről is van szó.
sajnálom evant, évekkel ezelőtt olvastam róla, akkor azonban még nem nevezte meg, de mindenki sejtette kiről is van szó.
2021. február 07. 09:11
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Egy bántalmazó nem olyan hogy az egyik nőt igen a másikat nem akivel jár a felesége 7 évig volt vele és az elmondása szerint soha olyat nem tett amit most állítanak róla. Egy bántalmazó minden nőt az irányítása alá akar vonni megtörni, nem szelektál
Kapcsolódó sztárok
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Erre vártunk! Sandra Bullock és Keanu Reeves 30 év után újra együtt a vörös szőnyegen!
Ismét együtt pózoltak.
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Diddy botránya Justin Bieberhez is elért - nagyon stresszel az énekes
Aggódik, hogy mi fog kiderülni róla.
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
Ők a legszexibb pasik a tudomány szerint
2024 10 legcsinosabb férfihíressége.
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Emlékeztek az Apád-anyád idejöjjön! ikerpárjára? Lindsay Lohan ismét a bőrükbe bújt!
Újra Hallie és Annie bőrében!
Jim Parsons elárulta, miért nem érdekli már az Agymenők
Jim Parsons elárulta, miért nem érdekli már az Agymenők
Nem akar már a sorozattal foglalkozni.
Ekkorát nőtt Margot Robbie pocakja!
Ekkorát nőtt Margot Robbie pocakja!
Kerekedó pocakját villantotta meg.
Megérkezett az első fotó a Nem férek a bőrödbe folytatásából
Megérkezett az első fotó a Nem férek a bőrödbe folytatásából
Ilyen lesz a két főszereplő.