Starity

Megdöbbentő! Angelina Jolie családon belüli erőszakkal vádolja Brad Pittet

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. március 18. 13:32 #1
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
A színésznő és a gyerekek is hajlandóak tanúskodni Brad Pitt ellen, aki állítólag bántalmazta őket.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. március 18. 14:00 #2
Vanjieeee
Vanjieeee
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.01.20.
Hozzászólás: 66
Csatolások: 0
Azonosító: 286071
Offline offline
Sajnálatos hogy Brad Pitt, a Hollywood egyik legnagyobb csillaga ennyire lecsúszott. Kitartást Angelinának és a gyerekeknek, nehéz lehet! sad.gif
2021. március 18. 17:40 #3
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
A gyerekek szinte nem is látják az apjuk mert angelina nem engedi szisztematikusan ellene fordította őket, volt nyomozás annak idején még az fbi is beszállt amikor állitólag részegen nekiment a fiának már fél éve tiszta volt nem volt se drog se alkohol a vérébe viszont azt mondták hogy angelina szó szerint biztatta madoxot az apja ellen. Gyerekkori dajkája azt mondta angelina anyja ugyan ezt tette vele és a testvérével sőt sokszor volt hogy miután azt mondta nekik apátok nem szeret titeket napokra a dadára hagyta őket. Brad nem lecsúszott csak most tapasztalja meg mi az a karma kellett neki megcsalni Jennifert
2021. március 18. 18:21 #4
Katerina Kat
Katerina Kat
visszatérő vendég
 
StátuszZed is dead, baby, Zed is dead
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.26.
Hozzászólás: 299
Csatolások: 0
Azonosító: 255143
Offline offline
Megpofozta? Engem is pofozott már meg anyám még se pereltem be. Ez pont olyan, mint mikor beperelnek valakit szexuális zaklatás vádjával csak mert rádkacsintott. Hagyni kéne a rendőrséget valódi bűntényekkel és valódi családon belüli erőszakkal foglalkozni. Az ilyen dolgokat családon belül, egymás között tökéletesen el lehet intézni.
2021. március 18. 18:32 #5
omasnez
omasnez
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.25.
Hozzászólás: 185
Csatolások: 0
Azonosító: 255071
Offline offline
Engem is pofozott már meg anya.
Sőt, mondok jobbat! A szüleinket a szüleik, ha úgy volt, vesszővel verték haza a haveroktól. A tanárok körmöst adtak a diákoknak. Na bumm!
Nem tudjuk mi történt, a repülőn, simán lehet, hogy Maddox kiérdemelte az atyai pofont.
Én Angelinából is kinézem, hogy valóban szándékosan uszítja a gyerekeiket Brad ellen. Angelina sem egy szent nő ám.
Hány kapcsolatot tett már tönkre. Brad és Jenniferé csak egy volt a sorban. Előtte hol ő lépett félre a saját kapcsolatában, hol mások kapcsolatában volt a szerető.
(Félreértés ne essék, Brad is megérdemelte a magáét.)
2021. március 18. 18:53 #6
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 1994
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Most jutott eszébe ez már mióta megy a válási procedúra erre előjön ezzel egy az egyben az anyja példáját követi Brad tovább lépett vagy legalább szeretne angelina meg egyedül barátok nélkül rátelepszik a gyerekeire és bebeszéli nekik anyu boldogtalansága apu hibája, miért van az hogy a nagy női egyenjogúságba megengedett hogy egy anya pszichésen kikészítse gyerekeit, bántalmazza őket így az apjuk ellen forditja őket és ez teljesen oké az apának nincsenek jogai ő hallgasson meg fizesse a gyerektartást de a gyerekei életébe nem vehet részt sőt örülhet ha az exe egyáltalán megengedi hogy telefonon felhívja őket
2021. március 18. 22:32 #7
Mensch
Mensch
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.04.12.
Hozzászólás: 152
Csatolások: 0
Azonosító: 242652
Offline offline
Csak megjegyzem, hogy minden korosztálynak szabad véleménynyilvánítás adatott. Viszont a felnőttek dolgait szerintem inkább hagyjátok a felnőttekre! Majd ha ti is eléritek azt a 45-50 éves kort, tisztábban és objektívebben tudjátok majd értékelni egy férfi-nő közötti kapcsolatban lezajló folyamatokat és a történések miértjeit! PS: Szomorú de attól igaz,hogy az alkoholista férfiak többségének a viselkedése sajnos nagyon is agresszív. És attól, hogy valaki ismert színész aki jobban néz ki az átlagnál, attól még ütheti a feleségét és a gyerekeit! És végezetül rosa82-nek. Egy anyának felróni azt, hogy ragaszkodik a gyerekeihez meglehetősen sekélyes gondolkodásra vall...
1 felhasználónak tetszik: janet7
2021. március 19. 11:43 #8
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Offline offline
Sajnalom , mindig ok voltak az alom paros es szomoru amikor ilyenek derulnek ki. En ugy gondolom hogy akarmi is az igazsag az sokat mond hogy a gyerekei akik siman vannak annyi idosek hogy lassak az apjukat onszantukbol nem akarjak latni. A bantalmazas meg objektiv itt is latni a kommentekben hogy van akinek az belefer hogy az anyja,apja felpofozza. Nekem egyaltalan nem fer bele ez a fegyelmezesbe , nagyon keves tapasztalatom van ezzel de amikor volt ilyen eset en ettol egyszer se lettem jobb gyerek es arulasnak fogtam fel , a mai napig nem tartom fairnek igy 20on felul. Attol meg hogy valaki nem tunik ilyen szemelyisegnek meg karizmatikus nem jelent semmit ,sok bantalamazo ilyen hogy utana van olyan hogy meg az ember csaladja se hiszi el amikor a bantalmazott fel szolal ellene.
2021. március 19. 12:22 #9
Beckie
Beckie
⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅
 
StátuszA menyország szép hely, de a pokolban több az ismerős...
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.10.27.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 343
Azonosító: 75146
Offline offline
Nem a Maddox elleni pofozás a per tárgya, bár azért vegyük figyelembe, hogy ha emiatt nem beszél a fiatal felnőtt fia az apjával az teljesen érthető! Nem tudjuk a körülményeket, és nem tök mindegy miért csattant el az a pofon, az is lehet az indokot sérelmezi nagyon a fiú nem magát a pofont, és ez az egész a hab a tortán.
Az, aki meg azzal, jön őt is pofozták már fel, hát csak gratulálok. Azért mert valami történik, még nem lesz normális és elfogadható. Örülök, neki, hogy nektek semmilyen maradandó érzelmi sérülést nem okozott, de minden ember más, és szerintem akkor se kellene pofozni egy gyereket. Ha nem tudsz mással csak ütésekkel fenyíteni, az régen rossz. Arról nem is beszélve, itt még rendszeres alkohol használatról is beszélünk. A gyerekek mind elég idősek ahhoz véleményt nyilvánítsanak az elhelyezési perükben. Majd megmondják ők mit gondolnak. Nem állítom, hogy Angelina egy szent Brad meg az ördög, de akkor is sokat mond az valakiről ha a fia nem áll szóba vele.
2021. március 21. 23:32 #10
omasnez
omasnez
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.25.
Hozzászólás: 185
Csatolások: 0
Azonosító: 255071
Offline offline
Attól, hogy te személy szerint elítéled valaki szüleit, mert adott már pofont a gyerekének - amit mellesleg nem tudsz mekkora volt, ahogy Maddox esetében sem - még nem a világ vége. Mint mondtam, a "régebbi korokban" nem egyszer fordult elő. Teljesen elfogadott volt. Nem mondom, hogy helyes és követendő példa, amit rögtön az első alkalommal be kell vetni, amint rosszat tesz a gyerek, viszont azt is lehet látni, hogy hová fajul a világ amiatt, hogy kb. semmi szigor nincs.
Sőt, már az is baj, ha a tanár megingatja a fejét, mert a gyerek nem csinált házit.biggrin.gif Nem egy késeléses eset volt már ilyen kis semmi dolgokból. Ilyet régen hol hallottál? Kontroll volt. Ami pl. ebben az esetben jó dolog. Az emberek a nagy jó dolgukban már azt sem tudják, hogy hol a helyük, mi a tisztelet, az emberség. Ez talán jobb?. Hogy olyanokká válnak, mint a vadállatok? Igen, anno megütötték a gyereket, ha rosszat tett és mégse volt szarabb, erőszakosabb a világ, mint most.biggrin.gif A gyerekek meg tudták anno is, hogy ha vesszőt kaptak, akkor megérdemelték. Mégse lett elcseszve az életük amiatt. smileeee.gif
2021. március 22. 09:44 #11
Katerina Kat
Katerina Kat
visszatérő vendég
 
StátuszZed is dead, baby, Zed is dead
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.26.
Hozzászólás: 299
Csatolások: 0
Azonosító: 255143
Offline offline
@omasnez teljesen igazad van. Nagyapám tanár volt, és sokat mesélte, hány diák jött oda hozzá évekkel később osztálytalálkozókon, hogy megköszönjék a szigorát. "A tanár úr pofonja tett emberré. Fájt, de tudtam, hogy megérdemlem." Ezt mondták. Nem gondolom, hogy verni kéne a gyereket, azt pedig végképp nem, hogy a feleséget. Az egy teljesen más kapcsolat, ott egyenrangúak a felek és nincs joga egyik félnek se bántalmazni a másikat - se verbálisan, se fizikailag. A gyerekeknél viszont más a helyzet. Akármennyire is nyomják ezt a gyerekek és a szülők egyenrangúak dumát, egyszerűen nem igaz. A szülő felelősséggel tartozik a gyereke iránt, érzelmileg (jobb esetben) és jogilag egyaránt. Nyilván nem tudni, hogy miért pofozta fel Maddoxot. Ha jogosan csattant el az a nyakleves, akkor a gyereknek kéne felfognia, hogy attól, hogy kőgazdag a család, még nem szabad mindent. Ha pedig jogtalanul, akkor meg - tekintve hogy Brad felhagyott az ivással és úgy tűnik, szeretné jóvátenni a hibáit - itt lenne az ideje, hogy bocsánatot kérjen. Majd' öt éve történt az ügy, itt lenne az ideje, hogy lerendezzék. Én nem tartom Angelinát rossz embernek, nagyon tisztelem amiért ennyi gyereket örökbefogadott és egy új élet lehetőségét adta meg nekik, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem csak uszítja őket az apjuk ellen és a végén kiderül az igazság.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok