Starity

Őszinte interjúban vallott bandából való távozásáról Jesy Nelson

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. május 04. 19:54 #1
Selz
Selz
leighade™
 
Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.07.20.
Hozzászólás: 3244
Csatolások: 44788
Azonosító: 155975
Offline offline
Az énekesnő a brit Cosmopolitan magazinnak vallott őszintén érzéseiről és a bandából való távozásról.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. május 04. 19:58 #2
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.25.
Hozzászólás: 453
Csatolások: 0
Azonosító: 265083
Offline offline
Remélem, hogy a kívülről érkező nyomás nem tette tönkre a barátságát a másik három lánnyal, már ha tényleg olyan jó viszonyban voltak egymással, mint ahogy lehetett hallani, mert valójában egyikük sem tudott igazán fellépni az elvárásokkal szemben.
2021. május 04. 20:17 #3
Selz
Selz
leighade™
 
Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.07.20.
Hozzászólás: 3244
Csatolások: 44788
Azonosító: 155975
Offline offline
Eddig megpróbáltam jó pofát vágni ehhez az egész dologhoz, de elég vegyes érzéseim vannak. Természetesen örülök, hogy már boldog és azt csinálja, amit szeretne. Viszont az egész interjúból úgy éreztem, hogy a lányokat hibáztatja. Főleg mikor azt mondta, hogy olyan ruhákat kellett viselnie, amiket nem akart, mert a másik 3 azt akarta. Amíg a lányok úgy nyilatkoznak róla, hogy teljes mértékben támogatják és örülnek neki, Jesy mintha egy kicsit negatívabban beszélne. Szerintem a legnagyobb baj, hogy egy teljesen hamis önképet alakított ki a fejében, és ez rányomta a bélyeget az egész létére. A Fifth Harmony-ban is ott volt Normani és Dinah, akik husisabbak voltak, mint a többi lány, mégsem éreztek így. Nála viszont ez az érzés nem fog eltűnni akkor sem, ha nem áll mellette három "vékonyabb" lány.

Mindemellett úgy érzem a lányok barátságának vége. A LM próbálja terelni a szót, mikor Jesy-ről kérdezik őket és ő sem válaszolt a kérdésre.
4 felhasználónak tetszik: Alysia, feyre, Pezzie92, Cassia
2021. május 04. 23:53 #4
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Offline offline
En azt hittem hogy vissza vonult mert inkább úgy lett beadva mint hogy külön utokan folytatja. Értem hogy mit mond és ha ezek az érzései akkor ezek az érzései, de ugyanakkor mindenkinek vannak problémái senki sincs megelégedve magával a többi lány nem tehet arról ahogy kinéznek ez egy olyan dolog amit magában kell rendeznie.
2021. május 05. 01:19 #5
jennette13
jennette13
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.08.13.
Hozzászólás: 458
Csatolások: 0
Azonosító: 266018
Offline offline
Én csak azt nem értem, hogy akkor miért kell ennyire kirívó ruhákban lennie a klipforgatáson? Most épp a Sweet Melody klipjére reflektálva, ő a legnagyobb darab közülük, mégis ő van a legkirívóbb ruhában. Őt miért kellett kvázi egy bodyba szuszakolni? Perrie is egy buggyos hosszúnadrágban van, ha rá tudtak azt adni, Jesyre miért nem?...
2021. május 05. 09:06 #6
Ariella2001
Ariella2001
 
StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.07.14.
Hozzászólás: 1165
Csatolások: 0
Azonosító: 229442
Offline offline
Nagyon furcsán érzem magam. Jesy-t nagyon kedveltem mindig pont azért, mert nem volt nádszál vékony. E mellett azonban egyet értek az előttem szólóval, Jesy nagyon sokszor volt olyan ruhákban, amik tény, nem feltétlenül álltak jól neki. A Sweet Melody tökéletes példa, de a Power is, ahol egy csöpp body volt rajta.
Szomorú, hogy teherként élte meg a bandát és a lányokat. Azzal, hogy kicsit "más volt" szerintem pont jó képet mutathatott volna a világ felé. Beszélnie kellett volna egy jó szakemberrel, talán ő rá tudta volna vezetni arra, hogy igzi "idol" lehetett volna, ha elfogadja magát. Nem mindenki néz úgy ki, mint Leigh -Anne (btw congraaat a babához heart.gif) , vagy Jade. Ők is rengeteget edzenek, azért néznek így ki, nem feltétlen természetes a feszes lapos has és a kőkemény popsi.

Ha Jesy-nek segített, hogy kilép, rendben, de ezzel szerintem csak távolabb lökte a problémát, nem szabadul meg tőle. Eddig, ha cikkeztek róla, mindig az LM-el együtt emlegették, most, hogy egyedül van, még több figyelmet kap, még több szeretetet és még több utálatot.
(Arról pedig külön meg van a véleményem, hogy azt mondta kilép és szünetet tart, erre solo-ba kezdett. Kíváncsi vagyok rá, biztos meghallgatom a dalait, de Jesy nekem tipikus bandatag, től kevés ahhoz, hogy önállóan big hit legyen. Perrie van felhypolva, esetleg neki sikerülhetne- noha hozzáteszem, szerintem nem ő a legjobb a csapatból-)
1 felhasználónak tetszik: Cassia
2021. május 06. 07:38 #7
Cassia
Cassia
visszatérő vendég
 
StátuszYou never stop loving someone. You either never did or you always will.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.01.19.
Hozzászólás: 248
Csatolások: 0
Azonosító: 253297
Offline offline
most mi? ez eleg erdekes interjura sikeredett. a vegen esku kiderul h megse volt akkora baratsag a lanyokkal mint ahogy azt mutattak.. amugy pont tegnap neztem, h nem is kommentelt semmit Leigh Anne bababejelentos posztja ala. ez azert szerintem annyira gaz. Jade es Perrie elsok kozt kommenteltek, Jesy sehol. egyebkent most lehet nyers leszek, de ha engem a sulyom es kinezetem miatt bantananak az interneten, eletmodot valtanek es addig ennek jol es edzenek amig a kivant eredmenyt el nem erem. olyan nincs h valaki mem tud lefogyni, elettani lehetetlenseg, ha csak nincs valamilyen szervi problema a hattweben, de tudtommal nala errol nem volt szo. Kezd egy kicsit erdekes fordulatot venni ez a Jesy s sztori, mintha maradtak vna szalkak szegeny lanyban a 3 masik bandatag fele.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok