Starity

MTV Movie & TV Awards 2021 - Itt a nyertesek listája!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. május 17. 12:04 #1
Alysia
Alysia
Sweet Little Hale ♡
 
Státuszdon't analyze everything. just do it.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 17.07.23.
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 65550
Azonosító: 265584
Offline offline
Május 16-án Los Angelesben került megrendezésre az idei MTV Movie & TV díjátadó gála. Az ünnepség házigazdája Leslie Jones volt. Az est abszolút győztese a WandaVision lett.

A teljes cikkhez kattints ide!
2021. május 17. 13:30 #2
cdamnverss
cdamnverss
visszatérő vendég
 
Státuszgold cage; hostage to my feelings
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.12.20.
Hozzászólás: 294
Csatolások: 3
Azonosító: 284914
Offline offline
Tudva, hogy Anthony egyenesen rettegett attól, hogy a TFATWS a Marvel első elrontott projektje lesz és nem fog jól teljesíteni a nézők és a kritikusok körében, egyszerűen felrobban a szívem az örömtől, hogy ő és Sebastian mindkét kategória díját hazavihették, amiben jelöltek voltak. heart.gif Mindkettejük alakítása nagyszerű volt, és alig várom, hogy egy esetleges második évadban vagy a már bebiztosított Amerika Kapitány 4-ben jobban beleássunk a kettejük kapcsolatába. Az a kémia amivel ők ketten rendelkeznek kevés párosnál van jelen, és vicces tudni, hogy mindez maga Anthony és Sebastian barátságán alapul.

A WandaVision hatalmas sikerének is örülök, noha a sorozat maga nem a szívem csücske, és Wanda karakterével még mindig nem sikerült megbarátkoznom teljesen (főleg a képregénytől való hatalmas eltérések és ferdítések, valamint Elizabeth néhány nyilatkozata miatt), a díjakat abszolút megérdemelten kapta a sorozat, és tény és való, hogy Olsen nagyon jól hozta a karaktert. Ugyanez elmondható Kathryn Hahn-ról is; számomra Agatha volt a sorozat fénypontja és alig várom, hogy kiderüljön, mit hoz számára a jövő a filmuniverzumban.

Rajtuk kívül Chadwick győzelme is megmelengeti a szívemet, akárcsak Victoria-é. A hölgy mindenképpen napjaink egyik legkiemelkedőbb színésze Chadwickkel egyetemben, és még mindig szívszorító, hogy egyiküktől ily' hamar el kellett búcsúznunk.

Gratulálok a többi győztesnek is! smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Cintia99, Harlow
2021. május 17. 21:08 #3
Kittister
Kittister
visszatérő vendég
 
StátuszMilyen messze járhatnak egy e-mail szavai attól, amit valójában érez az ember!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.28.
Hozzászólás: 344
Csatolások: 1
Azonosító: 207481
Offline offline
Régen ha nem is mindet de nagyon sok győztest láttam, mostanába egyet sem. A listából egyik filmet sem láttam de még csak nem is hallottam róla
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!