Starity

Mina nem nyugszik: őszinte bocsánatkérésre kéri Jimint

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. május 30. 10:21 #1
Pinkyjae
Pinkyjae
 
Státuszi am like a barbie doll, plastic and blank headed
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.14.
Hozzászólás: 550
Csatolások: 4713
Azonosító: 287984
Offline offline
Mina még mindig nincs kiengesztelve: Instagramon kéri Jimint arra, hogy válaszoljon az üzeneteire és rendesen kérjen tőle bocsánatot.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. május 30. 20:52 #2
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég
 
StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.04.01.
Hozzászólás: 423
Csatolások: 0
Azonosító: 276094
Offline offline
Jimin egy undorító ember,egyben gyáva is,most hogy mindenki tudja,már nem mer Mina szeme elé állni.
1 felhasználónak tetszik: Ameth45
2021. május 30. 22:20 #3
Pavia
Pavia
木漏れ日
 
Státusz⋅˚₊‧ ୨୧ ‧₊˚ ⋅ i wanna tell you what's on my mind
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.11.
Hozzászólás: 15736
Csatolások: 140575
Azonosító: 270554
Offline offline
Nagyon kedveltem Jimint, ő volt az egyik biasom a csapatból, de úgy gondolom, helyes, hogy kilépett és visszavonult a nyilvánosságtól. Súlyos bűnöket követett el, és remélem, hogy amellett, hogy soha nem tér vissza a köztudatba, mélyen magába száll, és akár magától, akár a környezete nyomására, de segítséget kér, mert nem kizárt, hogy neki is vannak problémái, ami miatt olyan lett, amilyen.
Mindennek ellenére őszintén remélem, hogy Mina kezéből valaki kiveszi a telefont, kijelentkeznek a közösségi oldalaiból, és végre megkapja azt a segítséget, amire nyilvánvalóan a mai napig segítsége van. Amíg azt gondolja, hogy bosszúra van szüksége a gyógyuláshoz, meg Jimin bocsánatkérése, addig sajnos nincs jól. Annak ellenére, hogy minden érzelmét megértem, amit kifejez a nyilvánosság felé, mégis úgy gondolom, hogy megfelelő terápia mellett el kellene kezdenie a gyógyulására fókuszálni, és ebből Jimint, vagy legalábbis a nyilvánosságot kizárnia. Elképesztően sajnálom őt, mert borzalmas, maradandó pszichés károsodást szenvedett el Jimin miatt, de úgy látom, hogy a legkisebb mértékben sem a jó irány felé halad. sad.gif Őszintén remélem, hogy a környezete az előtt kihúzza a fejét a homokból, mielőtt Mina valami visszafordíthatatlan dolgot tesz, és segítenek neki kilábalni ebből.
Jimin pedig azt gondolom, megkapta azt, ami neki jár: elvesztette a csapatát, a karrierjét, a renoméját, mindenét, és valószínűleg élete végéig fizetni fogja azt, hogy egy népszerű lánycsapat ex-leadereként az utcán is felismerik és minimum undorodva végigmérik. Nem lehet tudni, hogy ő min megy most keresztül, milyen az élete, éppen ezért azt gondolom, hogy nekünk már semmi közünk hozzá, és sajnos Minának sincs. Ezt lehet neki talán a legnehezebb elfogadnia, de ha egyszer sikerülne neki, és saját magát Jimin felé tudná emelni, vagy legalább függetleníteni tudná magát a bántalmazójától, hirtelen elképesztő irányba fordulhatna a gyógyulása. Ez lehet a gyógyulása legnehezebb része, és ehhez kéne végre segítséget kapnia. Bízom benne, hogy eljut egyszer erre a szintre, és egyszer talpra tud állni úgy, hogy stabil is marad! Jimin pedig remélem, a maga módján bűnhődik azért, amiket elkövetett valaki ellen, akiért felelősséggel tartozott és aki sokáig bízott benne, és élete végéig kitartó tanulságot von le a történtekből. És még őszintébben remélem, hogy sosem tér vissza a közéletbe, hanem inkább meghúzza magát, és újrakezdi az életét.
Szerk.: ez nem tudom, mennyire igaz, de én egyébként úgy tudom, hogy Jimin nyilvánosan és a kamerák mögött is bocsánatot kért Minától. Az, hogy Minának ez valami miatt nem tetszett (akár valós, akár csak általa sérelmezett okokból), már tényleg az ő dolga, és szerintem saját magával szemben sem fair újra és újra feltépnie a saját sebeit, és meg is sóznia azzal, hogy újabb bocsánatkérést akar kisajtolni valakiből, aki nem hiszem, hogy bármikor is újra bármit tenne az üggyel kapcsolatban. Én úgy látom, Jimin felé csukott kapukat dönget, ami hogy jó-e vagy rossz-e, nem tudjuk, mindenesetre Minának ideje lenne ezt megértenie és ezen továbblépnie. Csak a saját szenvedését hosszabbítja szegény, a környezete pedig a látszólag passzív hozzáállásával csak rátesz erre egy lapáttal. :/
2021. május 31. 08:24 #4
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Offline offline
Nem tudom kik de az alapján amit olvastam szerintem segítségre van szüksége. Igazából ha ilyen érzései vannak valaki felé egy üres bocsánat nem lesz elég sőt bármit mond nem lesz elég. Ez egy olyan dolog amit magában kell rendeznie profi segítségével.
2023. december 02. 14:08 #5
Ameth45
Ameth45
 
Státusz♡ I am a Kpop and C-pop fanatic. ♡ Fiestar, Dalshabet and T-ARA maniac! ♡ 唐嫣 ♡
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.10.
Hozzászólás: 839
Csatolások: 1718
Azonosító: 119918
Offline offline
Soha nem szerettem Jimint de amit Mina-val tett azok után egyenesen utálom! Elképesztően erős nő, hogy 10 éven keresztül el tudta ezt viselni! Remélem Mina megkapja a megfelelő segítséget, hogy túl tudjon jutni ezen és boldog élete legyen. Nagyon szeretem és nagy kedvencem volt mindig is Mina!
2023. december 10. 16:25 #6
AnnaShin98
AnnaShin98
visszatérő vendég
 
Státusz"You cannot be lonely if you love the person you are alone with" - Wayne Dyer
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 23.12.10.
Hozzászólás: 406
Csatolások: 324
Azonosító: 411814
Offline offline
Idézet (Angel_Tzuyu @ 2021.05.30. 20:52)
Jimin egy undorító ember,egyben gyáva is,most hogy mindenki tudja,már nem mer Mina szeme elé állni.


Szerintem az undorító és a gyáva megnyilvánulás én úgy gondolom, hogy már sok! Az a sok rossz amit Jimin-re mondanak szerintem egyáltalán nem igaz!

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok