Taylor Swift visszatér a filmvászonra, ráadásul az év legjobban várt filmjében kapott szerepet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift az év legjobban várt filmjében kapott szerepet
2021. június 02. 14:44
![]() |
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1171 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 ![]() |
Olyan jó látni amúgy, hogy olyan színeszek, mint Margot Robbie már nagy névnek számítanak, emlékszek az Öngyilkos osztag előtt nem annyira voltak híres szerepei (egy-kettő max) de ezzel felkerült a palettára, épp úgy, mint Anya
Ő is mostanában lett a nagyközönség számára ismert és végre sokan elismerik

2021. június 02. 22:24
![]() |
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 ![]() |
Én nem tudom komolyan elképzelni mint színésznő bár a legtöbb énekessel így vagyok annyira kijárták már az utukat más szakmába hogy nem jön át rendesen soha ha utána színészkednek. Lady gaga az AHSben az egyetlen akit eltudtam vonatkoztatni hogy akkor ez most a karakter és nem lady gaga. De sok sikert neki kíváncsi vagyok a filmre tekintve a nagy neveket
Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Selena Gomez így reagált arra, hogy kolléganője hatalmas botrányba keveredett
Kénytelen volt reagálni a botrányra.

Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Nyáron lesz 5 éve, hogy Naya Rivera elhunyt: így él most a színésznő exe és kisfia
Interjút adott a színész.

Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Millie Bobby Brown nagyon nem örült neki, hogy kiderült, mennyit keresett az Enola Holmesszal
Kiderült, csillagászati összeget kapott.

Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Újabb meglepő dolgok derültek ki Liam Payne magánéletéről
Úabb meglepő hírek a néhai sztárról.

Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Justin Bieber kommentje láttán aggódni kezdtek a fanok: egy színésznővel flörtöl?
Fura dolgot vettek észre.

Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Madonna reagált Sabrina Carpenter őt idéző képeire
Vogue fotózásán készültek a nagyon hasonló képek.

Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Santa Barbara filmfesztivál 2025 - így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!