Starity

Tyler Posey szerint új barátnője ébresztette rá szexualitására

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. július 05. 13:59 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Offline offline
A zenész szerint a jelenlegi kapcsolata az, amelyben eddig a legjobban érzi magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. július 06. 09:26 #2
CydoniaOnThe Mars
CydoniaOnThe Mars
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.06.02.
Hozzászólás: 280
Csatolások: 0
Azonosító: 277863
Offline offline
Újabb szánalmas nyominger.
2021. július 06. 11:04 #3
gesztenye22
gesztenye22
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.02.27.
Hozzászólás: 151
Csatolások: 0
Azonosító: 240869
Offline offline
Megérett az emberiség a pusztulásra, te édes jó Istenem....
2021. július 06. 11:04 #4
Brandy
Brandy
♥Pizza♥
 
Státusz❤TheWalkingDeath❤Acotar könyv sorozat❤ASH könyv sorozat❤
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.02.
Hozzászólás: 5349
Csatolások: 379
Azonosító: 148501
Offline offline
Nekem semmi bajom a melegekkel legyen boldog azzal akviel akar.. De ezek a dívat melegek akik azt mondják hogy melegek de nem is. Meg dívatból felválalom azt ami nem is vagyok elégéé gáááááz......
2021. július 06. 15:38 #5
cdamnverss
cdamnverss
visszatérő vendég
 
Státuszgold cage; hostage to my feelings
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.12.20.
Hozzászólás: 294
Csatolások: 3
Azonosító: 284914
Offline offline
Alapvetően nem szándékoztam hozzászólni a cikkhez, de látva, hogy mennyi rosszindulat (sőt, egyenesen gyűlölet) szorult itt néhány emberbe, ez már nehezebbé teszi, hogy csak úgy elmenjek mellette szó nélkül.

Elkeserítő látni, hogy a mai világban is milyen sok olyan ember van, aki képtelen kicsit szélesebb látókörben, a megszokottan kívül nézelődni, és esetleg megpróbálni elfogadni, hogy nem mindenki cisznemű és / vagy heteroszexuális. Tudom, hihetetlen koncepció, hogy egy queer személy nem divatból, feltűnési viszketegségből vagy figyelemhiányból queer (legalábbis sokak felfogása szerint, no comment), de megsúgom: a koncepció igaz. Ugyanakkor azt is tudom, hogy hirtelen nem fog senki elkezdeni másként nézni a nemheteró emberekre, és ez talán elfogadható (mert valljuk be, szinte lehetetlen feladat egy homofóbot rávilágítani arra a gyűlöletre, amit áraszt) – viszont nem olyan marha nagy feladat 5 másodpercnél tovább gondolkozni és nem elküldeni az erősen homofób kommenteket. Biztosíthatok róla mindenkit, hogy a homofóbia többet árt a világnak, mint az LMBTQ emberek létezése, és ezt ideje lenne szépen a fejekbe verni. Ahelyett, hogy ilyen fortyogó gyűlölettel teli megszólalásokkal tűzdelitek tele az internetet, inkább okítsátok magatokat a témában és próbáljatok meg máshogy hozzáállni olyan emberek puszta létezéséhez, akik soha az életben nem vétettek nektek semmin azon az alapvető tényen kívül, hogy nem (csak) az ellentétes nemhez vonzódnak – és ez sem vétek, csak a ti felfogásotok szerint.

Brandy,
A „queer” (mint a cikkből ki is derül) egy esernyőfogalom, amely alá minden olyan szexuális irányultság és nemi identitás tartozik, amely nem heteroszexuális és cisznemű. Sokan azért használják ezt a kifejezést, mert nem feltétlenül akarják magukat egy dobozba helyezni és konkrétan kimondani, hogy „micsodák” – lehet azért, mert még nem biztosak benne és még csak ismerkednek a dologgal és önmagukkal; lehet azért, mert nem is áll szándékukban kategorizálni magukat.
A cikkben nincsen konkrétan leírva, de az eredeti interjúban Posey elmondta, hogy eddigi kapcsolatai során nem csak nőkkel volt együtt, tehát nem heteroszexuális, hanem queer, ami pedig – mint előbb leírtam – nem egyenlő a melegséggel. Nem tudom, mi állhat a hátterében (és őszintén, nem is tartozik rám), de ő még nem akarja magát dobozba helyezni és lehet, hogy nem is fogja. És ez teljesen normális felfogás, amely se nem divatból születik, se nem azért, csak hogy elmondhassa magáról, hogy ő nem heteró.
(Cikk: a magyar Wikipédia konkrétan két bekezdés, de remélem az angol nyelv nem gátol meg abban, hogy tovább bővítsd a tudásod a témában. Rengeteg minden kiderül már csak ebből a szócikkből is, ezen kívül pedig millió és egy cikk, könyv, videó, podcast stb. fellelhető a témában.)

Ami pedig kedves CydoniaOnThe Mars és gesztenye22 hozzászólását illeti: remélem, hogy legközelebb több empátiát és egy csöppnyivel magasabb szintű elfogadást mutattok, és megváltozik valamennyire ez az ellenszenvvel és megrögzött elítéléssel teli nézőpontotok. Bár, ahogy korábban láttam, ez már nem az első hasonló hangvételű kommentetek, szóval ki tudja… rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: forever.romanci
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok