Starity

Girls Planet 999: már az előzetesben forrnak az indulatok

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. július 31. 10:58 #1
Pinkyjae
Pinkyjae
 
Státuszi am like a barbie doll, plastic and blank headed
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.03.14.
Hozzászólás: 550
Csatolások: 4713
Azonosító: 287984
Offline offline
Újabb előzetes jelent meg az Mnet hamarosan kezdődő műsorából, amelyben az egyik kínai versenyző csúnyán odaszúrt a CLC Yujinjának.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. július 31. 15:01 #2
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég
 
StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.04.01.
Hozzászólás: 423
Csatolások: 0
Azonosító: 276094
Offline offline
Vicc. Sajnálom Yujint hogy egy ilyen műsorban kell alázkodjon,mert a kiadója már magasról tojik a clc-re. Cherry Bullet pedig nem régen debütált és a FNC mást már nem tud mit kezdeni velük? Egyből ide küldik a csapattagokat,csak mert nem egyből szupersztárok. Amugy az Mnet mást nem tud kitalálni? Unalmas Már nagyon ez a sok survival show. Csak azért mert nem Produce a neve attol még ugyanolyan korrupt és manipulált mint a többi
2021. július 31. 18:11 #3
BeJoyful
BeJoyful
 
Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.12.18.
Hozzászólás: 736
Csatolások: 15970
Azonosító: 261400
Offline offline
Értelmesebb műsort is kitalálhattak volna, mint egy Produce 2.0-át. Sok műsorban látom keveredve a gyakornokokat és a már debütált, de fel nem futott idolokat. Ezt viszont semmilyen szempontból nem tartom jónak...
Részemről mondjuk úgy érzem, hogy eléggé telítetté vált a k-pop ipar. Már nem figyelem annyira ezt az egész cirkuszt viszont látom, hogy még mindig jelennek meg az újabb és újabb csapatok. Ráadásul nem kis mennységben és akkor jönnek az ilyen hibrid műsorok, ahol a nem megfelelően kezelt csapatok egy-egy tagja próbál újra vízfelszínre kerülni, majd ugye ezek a műsorok is kitermelik a maguk projekt csapatait. AMi persze megint csak egy kis ideig biztosít rivaldafényt és utána sem lesz könnyebb.
Meglepődtem mikor megláttam a versenyzők között Yujint, mert én őt ennél többre tartom. Gyalázat ahogy a Cube bánik velük, azon csodálkozom, hogy még csak Elkie mert felállni...
4 felhasználónak tetszik: heecasso, aleina., Harlow, Pheebs
2021. július 31. 19:29 #4
heecasso
heecasso
樂-star
 
Státuszyou see, i got that midas touch
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.08.03.
Hozzászólás: 1135
Csatolások: 9933
Azonosító: 279781
Offline offline
yaninggal már a youth with you 2-ben is találkoztam, de számomra nem volt túl kiemelkedő, így semmilyen kép nem alakult ki a fejemben róla. ezért sem a legelőnyösebbek ezek a műsorok: a rengeteg versenyző miatt lehetetlen, hogy mindenkire ugyanannyi figyelmet fordítson az ember. csak az igazán jók, vagy az igazán rosszak — akiknek persze, a műsor végére majdhogynem sikerül felzárkózniuk — kapnak a rivaldafényből, vagy ugyebár: a botrányosak. (és ezt is maga a műsor szerkesztősége dönti el, hiszen ezek az emberek alapból többször kerülnek a képernyőre.) szomorú, hogy yaning az utóbbi utat választotta... mert ezután neki meszeltek.
2021. augusztus 01. 20:51 #5
Pheebs
Pheebs
ʕ ᵔᴥᵔ ʔ
 
Státuszold keys won't unlock new doors
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.16.
Hozzászólás: 4630
Csatolások: 300
Azonosító: 233447
Offline offline
Nem Yaning-et védem, de még azt is el tudnám képzelni, hogy a cég, ahol gyakornok, vagy épp az Mnet javaslatára viselkedett így, ugyanakkor saját döntés is lehetett. Elvégre a negatív reklám is reklám, és így garantáltan figyelmet kap. Az már más kérdés, hogy én személy szerint nem támogatom az afféle viselkedést, mikor is valaki úgy akar jobbnak/menőnek látszódni, hogy közben a másikba belerúg.
Azért tartom ezt valószínűek, mert már több idolból is kibukott, hogy bizony volt előre megírt script, amit követniük kellett akár egy szimpla Instagram-live, vagy Vlive folyamán. Ezek a műsorok is valamelyest így működnek és nem 100%-ban a valóságot tükrözik.
BeJoyful nagyon jól megfogalmazta az egyik nagy problémát a műfajjal: a (túl)telítettség. Többek közt emiatt is folyamodhatnak a gyakornokok/cégek olyan lépésekhez, mint amit a cikkben is láttunk, csak azért, hogy kitűnhessenek. Egy másik oldalon hasonló dolgot boncolgattam én is, és direkt rákerestem, hogy hány új csapat debütált tavaly, a vírus kellős közepén. 31, és csak csapatokról van szó. Szeretném még egyszer leszögezni, mert nem szeretnék félreértést: nem támogatom ezt a taktikát, viselkedést, de sajnos megértem, hogy miért döntenek az alkalmazása mellett.
Yaning frusztrációját is megértem; Yujin erős ellenfél és neki több tapasztalata is van vele szemben. Nem a jelentkező idolokra mutogatok, de szerintem nem a legfairebb lépés már debütált idolokat gyakornokok közé küldeni egy ilyen műsor keretében. Ezáltal is csak egy plusz feszültség, ellenségeskedés alakulhat ki a lányok közt, ami megint csak megdobja a nézettséget, ami a sugárzó/producerek érdeke.

Szóval, egy szó, mint száz: nem volt helyes, amit csinált (ha tényleg így történt, és nem szerkesztés volt), de azt a masszív utálkozást akkor sem érdemelte meg, amit különböző platformokon kapott.
1 felhasználónak tetszik: Harlow
2021. augusztus 05. 20:08 #6
LDland
LDland
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.05.18.
Hozzászólás: 19
Csatolások: 0
Azonosító: 291215
Offline offline
esküszöm, a kínaiak undorítóak...
2021. augusztus 05. 20:10 #7
LDland
LDland
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.05.18.
Hozzászólás: 19
Csatolások: 0
Azonosító: 291215
Offline offline
BeJoyful A szavazat manipulálós botrányából nem tanult az Mnet, ez is el fog süllyedni a mélyben
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok