Starity

Hírességek, akik arra ösztönöznek, hogy mentsük meg bolygónkat

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. augusztus 18. 11:41 #1
Freeze
Freeze
**********
    Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 04.10.06.
Hozzászólás: 6470
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Offline offline
Napjaink hírei hallatán mindannyian elborzadunk. Válságban van bolygónk akkor is, ha nem szeretnénk ezzel szembenézni, illetve cselekedni. Azonban cselekvésre ösztönözhetnek minket a szociális média platformokon megjelenő – és általunk követett – celebek, sztárok, influenszerek. Nézzük, kik is ők és mit tesznek a fenntarthatóság érdekében!
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. augusztus 18. 16:52 #2
Lalus98
Lalus98
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.29.
Hozzászólás: 92
Csatolások: 0
Azonosító: 207582
Offline offline
És az nagyon példás, csak nekem egy csöppet kétszínűnek és hippokratának hangzik a milliárdos, magán gépekkel és óriási apartmanokkal büszkélkedő hírességektől. De ez csak az én véleményem, legalább nagyobb tézeget meg tudnak szólítani, mint pl a politikusok, vagy a gyakorlatban is folgozó önkéntesek.
2021. augusztus 18. 20:07 #3
Bessie
Bessie
funkcionális ♑
 
Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 07.04.26.
Hozzászólás: 15792
Csatolások: 67783
Azonosító: 27941
Offline offline
Mondjuk nem próbáltam a házhoz szállítást (pizza, hamburger, stb. rendelést kivéve), viszont belegondolva nem értem ez mitől jobb? A boltoknak megvannak a maguk élelmiszer beszállítóik. Ők biztos nem furikáznak házhoz, csak a boltok, cégek futárai. Azt a távolságot a vevő is megteszi. Ráadásul ki tudja milyen minőséget kap az ember. Van aki mondjuk a nektarinból megeszi a keményebbet is, de van aki csak puhán szereti. Dinnye szintén kérdéses.

Környezetvédelem:
Magángépek mióta környezetvédelmi státuszúak? Persze, kocsiból már lehet olyat venni, az dicséretes, hisz egyre több kocsi van az utcán. De ott a szemetelés, a szemét válogatása megfelelő kukába, vagy a természetes csomagolások alkalmazása.

Természetes arcápolók nagyon jók, azt én is szeretem, és én is igyekszem arra figyelni, hogy ne folytasson a cég állatkísérletet. Mindentől függetlenül lehet minőségi a termék.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!