Az énekesnő elmondása szerint jelenleg nem nagyon beszél volt bandatársaival.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jesy Nelson kijelentette, nem tartja a kapcsolatot a Little Mixes lányokkal
2021. október 07. 17:04
tonhalszendvicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 290751 offline |
ez elég nyilvánvaló, hiszen már többször is meg lett említve. gyanítom, hogy sosem áll köztük helyre igazán a kapcsolat a jövőben, ahhoz valószínűleg túl sok a sérelem.
2021. október 07. 17:56
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Így kell szembe köpni azokat akik 10 évig mellette álltak támogatták és próbálták megvédeni a online támadásoktól nagyon szépen megköszönte nekik gyakorlatilag úgy tesz mintha minden rosszért a lányok lettek volna hibásak. Pont ugyan úgy viselkedik mint anno Zayn a srácokkal amikor kilépett a 1d-ből. Nem szép ezt mondani de remélem pofára esik és rájön kik voltak az igazán értékes emberek akik mellette álltak ő meg hátba szúrta őket
1 felhasználónak tetszik:
feyre
2021. október 07. 21:24
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 869 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Csak nehogy az legyen hogy a jövőben mindig a volt bandája legyen a fő téma, hisz eleve el akart távolodni tőlük ( amit abszolút megértek ) de akkor minek beszél folyton csak erről?
2021. október 08. 17:25
EnGretavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.06. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 264744 offline |
Letörölte az instáját is teljesen, olyan mi ha megakarna szabadulni a Little Mixes múltjától teljesen, pedig annak köszönhetően lett az aki.
Megnéztem a dalát, hát ha csak ilyeneket fog tolni akkor nem lesz kifejezetten sikeres és mindezt rosszindulat nélkül írom.
Megnéztem a dalát, hát ha csak ilyeneket fog tolni akkor nem lesz kifejezetten sikeres és mindezt rosszindulat nélkül írom.
2021. október 08. 21:33
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 3568 Csatolások: 69006 Azonosító: 155975 online |
Értem én, hogy 9 évig volt a banda tagja és hogy egy elég fontos része volt az életének, de ha ennyire menekülni akar, miért hozza el egyfolytában? Érdekes módon, a lányok szerintem egy interjúban ha beszéltek erről az egészről, mert ők inkább a zenéjükre koncentrálnak meg saját magukra. Neki is inkább magára (khm blackfishing..) kellene figyelnie.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.