Szem nem marad szárazon... Drámai rövid előzetes érkezett a Netflix sikersorozatához, A nagy pénzrablás utolsó évadához.
A teljes cikkhez kattints ide!
Drámai rövid előzetes érkezett A nagy pénzrablás 5. évad második feléhez
2021. október 14. 16:40
![]() |
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 730 Csatolások: 15920 Azonosító: 261400 ![]() |
Az első rablást imádtam, de mikor neki indultak a másodiknak is csak az volt bennem, hogy képtelenek abba hagyni. Ráadásul onnantól teli volt visszaemlékezésekkel ez a Berlint kiírtuk, de még se
Nekem ez már erőltetett teli felesleges szálakkal, már várom, hogy a Professzor rejtekhelyén megszült rendőr nő milyen város nevet vesz fel.
Tokiónál meg már vártam mikor kapja meg a kegyelem lövést, mert ugye az is olyan drámaira sikeredett, hogy félidőben már untam, hogy mit szenved ott amikor úgy is meg fog halni. De nem baj, több lőtt sebbel is oda kúszott a lyukhoz,hogy a Rióval való búcsúja megkoronázza ezt a drámai jelenetet.
Még azért végig szenvedem a másik öt részt is, de remélem már befejezik ezt az egészet.
A színészek viszont számora most is remekeltek, ugyan a sztori nálam már rég elfáradt, de azt meg kell hagyni, hogy a színészek továbbra is a legjobbat hozzák

Nekem ez már erőltetett teli felesleges szálakkal, már várom, hogy a Professzor rejtekhelyén megszült rendőr nő milyen város nevet vesz fel.

Tokiónál meg már vártam mikor kapja meg a kegyelem lövést, mert ugye az is olyan drámaira sikeredett, hogy félidőben már untam, hogy mit szenved ott amikor úgy is meg fog halni. De nem baj, több lőtt sebbel is oda kúszott a lyukhoz,hogy a Rióval való búcsúja megkoronázza ezt a drámai jelenetet.

A színészek viszont számora most is remekeltek, ugyan a sztori nálam már rég elfáradt, de azt meg kell hagyni, hogy a színészek továbbra is a legjobbat hozzák

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.