Több magazin is úgy tudja, hogy a Little Mix a következő hónapban bejelenti a banda végét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt a vége? A Little Mix következő hónapban bejelentheti a feloszlását
2021. október 17. 14:31
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
Minden évben voltak feloszlásról szóló pletykák, amik sosem bizonyultak igaznak, én ezt sem igazán hiszem el, hiszen jövő hónapban albumuk jön ki és jövőre turné van betervezve.
Bár lehet a gyerekek miatt tartanak egy kis szünetet, és bár a Greatest Hits album is a véget jelentheti, én nem hiszem és nem is nagyon szeretném..
Szerintem Jesy kilépése nem vert éket közéjük, pont hogy jobban összetartanak már, és ez, hogy “nem védték meg Leigh-Annet” is már csak fa a tűzre, egyszerűen ők csak nem folytak bele Jesy és Nicki drámázásába, amivel csak a figyelmet próbálták felhívni magukra.
Bár lehet a gyerekek miatt tartanak egy kis szünetet, és bár a Greatest Hits album is a véget jelentheti, én nem hiszem és nem is nagyon szeretném..
Szerintem Jesy kilépése nem vert éket közéjük, pont hogy jobban összetartanak már, és ez, hogy “nem védték meg Leigh-Annet” is már csak fa a tűzre, egyszerűen ők csak nem folytak bele Jesy és Nicki drámázásába, amivel csak a figyelmet próbálták felhívni magukra.
2021. október 17. 14:46
sdsdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 162879 offline |
Nem tartom elképzelhetetlennek, elvégre csecsemők édesanyjai, valószínűleg fontosabb most a picikkel foglalkozniuk, főleg, hogy az egyiküknek ikrei születtek.
2021. október 17. 15:01
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 871 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 online |
joly30 jobban meg sem tudtam volna fogalmazni, a látszat csal .. sokan azt hiszik hogy összetartó öribarik, de valójában csak együtt keresik a pénzt. És amúgy szerintem Jesy azért vált ki mert o akarta elhagyni elsőként a “süllyedő hajót” így nagyon média figyelmet élvez, ami több bevételt jelent
2021. október 17. 15:11
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 871 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 online |
A Jesy kilépése után kiadott szerzeményük csupán 7.4 M nézettségű, míg négyesbe annyi több mint 800milliot is elértek, és minden kiadott számuk médiasláger lett. Ez a brutális rajongóveszteség már vészjelző
2021. október 17. 16:15
Catyca87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.18. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 285982 offline |
Remélem hogy nem igaz a hír. Szerintem nagyon jók így hármasban. Jesy a viselkedésével nálam leírta magát. Leigh-Anne sem reagált semmit Nicki Minaj beszólására. Nem lehet tudni hogy nem e beszélték meg hogy ne nyilatkozzanak ezzel kapcsolatosan semmit. Azért reménykedek hogy nem oszlanak fel.
2021. október 17. 17:21
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
ComMD: Nehogymár youtube megtekintéseket hasonlíts össze, a youtube nézettségek már vagy 3 éve nem relevánsak..
Pár napja egy 6 éves Little Mix dal, az I Love You a #WeLoveYouLeigh kampány miatt megelőzte az iTunes charton az 1 hetes Jesy dalt, szerintem ez mindent elmond..
Az említett 800millios dal a Black Magic egy kb 6 éves agyonpromozott agyonjátszott lead single, ne hasonlítsuk már az 1-2 hónapja kijött 0 promoval és playlist reachel rendelkező dalukhoz, különben meg a hármasban kiadott Confetti és Heartbreak Anthem meg rohadt jól teljesít spotify streamekben
Pár napja egy 6 éves Little Mix dal, az I Love You a #WeLoveYouLeigh kampány miatt megelőzte az iTunes charton az 1 hetes Jesy dalt, szerintem ez mindent elmond..
Az említett 800millios dal a Black Magic egy kb 6 éves agyonpromozott agyonjátszott lead single, ne hasonlítsuk már az 1-2 hónapja kijött 0 promoval és playlist reachel rendelkező dalukhoz, különben meg a hármasban kiadott Confetti és Heartbreak Anthem meg rohadt jól teljesít spotify streamekben
2021. október 17. 20:11
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Nem lennék meglepve, ha ezek a hírek nem lennének igazak és Jesy pr csapatától származnának. Neki lenne igazán érdeke, hogy álljon a bál a banda körül és rá lehessen hivatkozni, aki még időben kilépett. Szüksége is van rá, hogy ne róla beszéljenek, mert az utóbbi időben többször is kínos helyzetbe hozta magát. A bandából ketten néhány hete váltak anyukákká, nem hinném, hogy most a legégetőbb dolguk a karrierjükről tárgyalni. Biztos, hogy most visszavesznek majd kicsit a tempóból, hogy a családjaikra koncentráljanak, és lehet, hogy ezt előre látják azok az újságok, akik az elsőként akarnak beszámolni a hírről.
2021. október 19. 19:10
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2110 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Leigh- Anne már meg is cáfolta sőt megmondta új dalokon is dolgoznak amik jövőre jönnek majd ki a következő albumukon, Amit a daily mail és társai tényként leközölnek mind hazugság valaki tényleg csak ki akart babrálni a lányokkal és elhitetni az emberekkel Jesy nélkül nincs banda. 2022-ben még egy turnéjuk is lesz ha tényleg feloszlana a banda miért most jelentenék be és nem a turné után
1 felhasználónak tetszik:
Pezzie92
2021. október 21. 14:57
Wendy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 220562 offline |
Szerintem ne feloszlás lesz hanem inkább egy hosszabb akár pár éves szünet.
3-ból 2-nek gyereke van és az első pár évet szerintem a gyerekeikre fogják összpontosítani.. a turnés ígéreteket én meg a jelenlegi helyzetet tekintve egy előadótól sem veszem komolyan nem egy turné lett illetve lesz is még elhalasztva vagy törölve.
Én egy két fanoldalon úgy olvastam hogy album nagy része már szinte kész van így jövőre is tuti kapunk új dalokat miközben nekik gyakorlatilag semmi dolgok fellépni de szerintem klipet forgatni úgysem fognak így elég valószínű számomra a szünet.
3-ból 2-nek gyereke van és az első pár évet szerintem a gyerekeikre fogják összpontosítani.. a turnés ígéreteket én meg a jelenlegi helyzetet tekintve egy előadótól sem veszem komolyan nem egy turné lett illetve lesz is még elhalasztva vagy törölve.
Én egy két fanoldalon úgy olvastam hogy album nagy része már szinte kész van így jövőre is tuti kapunk új dalokat miközben nekik gyakorlatilag semmi dolgok fellépni de szerintem klipet forgatni úgysem fognak így elég valószínű számomra a szünet.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!