Starity

Rehabra ment az énekesnő: Sia elárulta, milyen mélyen érintette, hogy megbukott a filmje

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. január 21. 04:49 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 19.03.12.
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Offline offline
A híresség rendezte a "Music" című filmet, nagyon sok negatív kritikát kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. január 22. 10:52 #2
I Love Paris
I Love Paris
 
StátuszJ'aime Paris
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.24.
Hozzászólás: 593
Csatolások: 0
Azonosító: 164330
Offline offline
Ez van, amikor azt hiszik a celebek, hogy a nevük mindenhez (is) elég és mindegy mit csinál, majd dől a lé. Hát nem.
2022. január 22. 11:34 #3
cdamnverss
cdamnverss
visszatérő vendég
 
Státuszgold cage; hostage to my feelings
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.12.20.
Hozzászólás: 294
Csatolások: 3
Azonosító: 284914
Offline offline
Erős alulértékelése a helyzetnek, hogy Siát csak azért kritizálták, mert egy autista színésznő helyett egy teljesen egészséges személynek adta a főszerepet. Én megemlítettem volna, hogy amikor Twitteren az emberek felhívták erre a kedves énekesnő figyelmét, akkor fogta magát, és az autista színészeket, akik jelentkezhettek volna a szerepre, „tehetségtelennek” titulálta, majd, amikor tudomására jutott, hogy saját rajongói halálos fenyegetéseket és egyéb sértő üzeneteket küldenek ezeknek az embereknek, egész egyszerűen a másik irányba fordult, mintha mi sem történt volna. Az sem utolsó, hogy egy olyan szervezettel dolgozott együtt a filmen, akik köztudottan nem az autista emberek javára dolgoznak, sokkal inkább ellenük, a kárukra – amikor ez szintén meg lett említve, hallgatott a kritikára? Természetesen nem. Közölte, hogy ő a háttérkutatásba 3 évet fektetett – mintha ez bármin is javítana. (Arról nem is beszélve, hogy ezek után előhozakodott azzal is, hogy ő 13 autista és transz emberrel együtt dolgozott a filmen, ezért minden őt ért kritika mit sem számít; mintha ezek az emberek valami lista szereplői lennének, akiket ki kell pipálni egy film készítésénél és nem olyan személyek, akiket az esetek nagy részében elutasítanak a munkának már csak a lehetőségétől is.) Megemlítendő az is, hogy eredetileg egy autista színésznőt vett fel a szerepre, aki elmondta, hogy a környezet nem volt megfelelő a munkához és nem érezte magát biztonságban, és Sia ahelyett, hogy segített volna, inkább kirúgta, majd közölte, hogy autista emberekkel dolgozni nehéz és fárasztó, és futott Maddie-hez, gondolván, hogy ez mennyivel egyszerűbb. Azt pedig gondolom meg sem kell említenem, hogy a filmben egy olyan módszert használnak az autista lányon, amely egész egyszerűen megölheti azokat, akiken alkalmazzák – és semmiféleképpen sem csak ezért, de a film egyébként marhára degradáló és sértő.

Az öngyilkosság gondolata és a rehabilitáció nem olyan dolog, amit bárki „megérdemel”, még mielőtt valaki félreérti, amit mondok – de Siának számtalan alkalma volt, hogy változtasson a dolgokon és hallgasson az emberek 100%-osan valid kritikájára, ő pedig ignorálta az összeset, most pedig áldozatnak tünteti fel magát, miközben a filmje és a rajongói miatt nem egy ember gondolkozott az öngyilkosságon; garantálhatom, nekik nem feltétlenül volt meg az a segítség, ami Siának igen. Ahelyett, hogy magát állítja be áldozatnak, legközelebb esetleg próbáljon meg hallgatni olyan emberekre, akikről filmet készít.
2 felhasználónak tetszik: Maiko, Angel_Tzuyu
2022. január 22. 20:33 #4
Angel_Tzuyu
Angel_Tzuyu
visszatérő vendég
 
StátuszMusic has no barriers. - Namjoon
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.04.01.
Hozzászólás: 423
Csatolások: 0
Azonosító: 276094
Offline offline
Nem tudom sajnálni! Teljesen jogos kritikákat kapott,aki ezt nem tudja kezelni,mert egyből öngyilkos akar lenni,az nem való a szórakoztató iparba,ennyi!
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Sia Sia 781.