Az énekes és a színésznő béranya segítségével vállalt gyermeket, most született meg a kicsi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megszületett Nick Jonas és Priyanka Chopra első gyermeke!
2022. január 22. 13:38
Catyca87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.18. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 285982 offline |
Egy másik cikkben azt olvastam hogy nem volt ideje erre, ezért hordta ki béranya a babát. Csak gyereknevelésre lesz majd ideje? Nekem nem igazán szimpatikus ez a nő. Ezután meg pláne nem. Ha vki nagyon akar babát akkor van ideje mindenre. Ha annyira elfoglalt akkor nem kellett volna belevágni.
2022. január 22. 13:59
allisonhale.detective girl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2599 Csatolások: 20666 Azonosító: 267416 offline |
Számomra ez a béranya dolog szörnyen visszataszító. Értem én, hogy vannak akik égészségügyi okokból nem tudnak kihordani egy gyereket, de akkor is. Ha meg tényleg az volt az oka, hogy nem volt rá ideje, akkor meg főleg gáz a dolog.
2022. január 22. 14:08
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2134 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Azért szigorú szabályokhoz kötném csak abban a helyzetben lenne megengedhető ha a párnak egészségi okok miatt nem lehet nem mert nem akarom elrontani az alakom vagy túl jól megy a szekér (mint egy másik színésznőnél aki a közelmútban lett anya)és nem akarom elcse..Nővérem 6 lombik után tudott csak egészséges babát szülni egy kisebb agyvérzés után felajánlottam neki akkor hogy kihoedom én de kiderült itt ezt törvény tiltja dühítő hogy celebek kilószámra veszik meg ezt a lehetőséget válogatnak a béranyák közül mert megtehetik
2022. január 22. 14:26
FormacioRetikularisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.03. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 283365 offline |
Szerintem semmi rossz nincs ebben. Pryanka már nem fiatal...nem kell mindig a legrosszabbat látni mindenben emberek. gyereket akartak és megtalálták a módját.
2022. január 22. 14:40
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline |
Pryanka 39 éves, nem tudom mit vártak az emberek, hogy majd 40 évesen kockáztatni fogja hogy a gyereke talán betegen születik? Vagy a saját teste egészségét? Ennyi idősen már veszélyes gyermeket szülni, ezt mindenki tudja, nem értem mért olyan gáz, hogy saját gyereket akartak, akik öröklik az ő külső-belső tulajdonságaikat, mint bármelyik másik pár. Én azon hogy "mert megtehetik" nem lennék fölháborodva, ha te megtehetnéd, te is megtennéd, arról meg hogy itthon illegális, nem ők tehetnek. Amúgy meg senki nem tudhatja mi van a hátterében mások döntésének, hogy jön bárki ahhoz, hogy ítélkezzen... Ennyi okos embert, ilyen-olyan szabályhoz kötnétek olyan dolgokat, amihez semmi közötök...."Visszataszító" olyan dolog, ami másnak az esélyt jelenti, hogy gyereke legyen...nagy elfogadó emberek!
1 felhasználónak tetszik:
cdamnverss
2022. január 22. 14:56
allisonhale.detective girl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2599 Csatolások: 20666 Azonosító: 267416 offline |
Mi lenne, ha az ember leírhatná úgy a véleményét ezen az oldalon, hogy más nem kezd el kötekedni vele, és nem kiáltaná ki ilyen vagy olyan embernek? Nem ismer itt senki, egy vélemény miatt nem kell valakit elítélni. Én sem vagyok soha senkivel bunkó meg degradáló. Nem ítélek soha el senkit, legyen akármilyen a bőrszíne, vallása, nemi identitása stb., soha nem lennék bántó senkivel ilyenek miatt. Ez a téma igenis nagyon megosztó és, ha valaki számára, igen pl. visszataszító, akkor az miért baj? Nem mindenki tudja elfogadni a gondolatot, hogy a gyerekét valaki más hordja ki. Utálom ezt a "látszik milyen az átlag magyar ember" dumát. Hát nem, nem vagyok olyan... Nem tudtam nem magamra venni az előző kommentet, mert az általam használt szó is visszaköszönt benne.
2022. január 22. 16:34
VadAlmavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 19.11.21. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 273830 offline |
Milyen jó már ez, ha elég pénzed van, gyereket is rendelhetsz otthonra.
Prijankának és Nikknek vajon mi a véleménye A szolgálólány meséjéről? Vagy ha eleget fizetnek érte, akkor már szerintük nincs morális vonatkozású problematikája a női test bioinkubátorként való használatának?
Prijankának és Nikknek vajon mi a véleménye A szolgálólány meséjéről? Vagy ha eleget fizetnek érte, akkor már szerintük nincs morális vonatkozású problematikája a női test bioinkubátorként való használatának?
2022. január 22. 20:02
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 872 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
anonime15
Az idős nő génjei miatt és nem annak a testi változásai miatt lehet beteg egy késői gyermek. Attól, hogy béranya hordja ki, a kockázat nem csökken, viszont az anya megőrzi a csinos alakját.
Az idős nő génjei miatt és nem annak a testi változásai miatt lehet beteg egy késői gyermek. Attól, hogy béranya hordja ki, a kockázat nem csökken, viszont az anya megőrzi a csinos alakját.
2022. január 22. 20:47
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline |
ComMD köszi h szóltál h ezzel hülyeséget írtam, valami olyasmire gondoltam h más idősebb testben kihordani egy babát gondolom, és nem is lehet egyszerű, mint ahogy egyik korban sem az. De talán több esély van egy problémamentes terhességre, mint az idősebb anyukáknál (? nem tudom) lehet, hogy van valami egészségügyi gondja, amiről nem tudunk, fogalmam sincsen. De ha nincs is, akkor sem értem mért ördögtől való dolog ez. Láttam a szolgálólány meséjét, de ott nem választhatsz arról, hogy akarsz-e terhes lenni xdd kicsit más a szituáció
2022. január 22. 20:54
allisonhale. Bocsánat, nem akartalak megbántani egyáltalán, nem akartam kötekedni, csak volt ellen véleményem, ne haragudj ha túl nyersen fogalmaztam meg. Tényleg nem ismerlek, csak így egy csokorban láttam rögtön pár ugyanolyan elítélő kommentet, és ez akasztott ki.
allisonhale.
2022. január 22. 21:33
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 872 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Mostanában divattá vált a könnyebbik út, viszont természet ellenes szerintem, hiszen a terhesség egy nagyon különleges ajándék és az az anya aki lemond csak azért hogy “SZÉP”maradhasson az sosem fogja szeretni a gyermeket jobban mint önmagát.
Ez egy olyan beavatkozás amit akkor kellene elvégezni ha kockázatos a kihordas, és nem nárcisztikus okok miatt.
Ez egy olyan beavatkozás amit akkor kellene elvégezni ha kockázatos a kihordas, és nem nárcisztikus okok miatt.
2022. január 22. 22:37
Hikarikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.01.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 311780 offline |
Igen ezt én is olvastam, hogy a feszített munkatempó miatt lett béranya. Nem is lenne baj a dologgal, sok más esetben nem néznék furán, mert senki életébe nem látunk bele, hogy miért hozza meg ezt a döntést, és mennyire lehet fájdalmas..viszont emiatt az ok miatt nem tudok szó nélkül elmenni..miből gondolják, hogy egy csecsemővel könnyebb lesz?? A dadák nyilván segítenek, de ha már nem szülte meg a gyereket, ki kellene alakítani a kapcsolatot. Vagy mit fog mondani, a "munkáltatóinak"? Megszületett a gyermekem, most abbahagyom egy időre..akkor meg is lehetett volna szülni nem? Én sem tudok másra gondolni, mint sokan mások, hogy nem a munka miatt lett béranya..
2022. január 22. 22:45
Hikarikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.01.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 311780 offline |
A kora már más helyzet, de akkor ne azt nyilatkozza a cikkekben, hogy a munka miatt, be kell ismerni, hogy nem fiatal, nem akar kockázatot stb.. és máris jobb megvilágításban látják..
2022. január 23. 00:29
fobiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 53376 offline |
A megfeszített munkatempo nem csupán azt jelentheti, hogy jol kell kinéznie filmről filmre, hanem, hogy eleve stresszes az élete ami a babának se jó. Nem kötötte az orrunkra, hogy van-e valamilyen egészségügyi baja, volt-e már vetélése, ha igen, miért, stb. Tehát számos oka lehet, hogy ezt látták jónak
Maiko
2022. január 23. 11:16
BPannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.09.16. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 300147 offline |
Engem nem izgat,hogy hogy született,örülök,ha egészséges,én pl félek a szüléstől,fiatal is vagyok,de ez ilyen óriási félelem,viszont az már jobban érdekelne,hogy a gyermeknek mi lesz mondva majd,vagy ő ezt hogy fogja felfogni? Mármint értitek,ez olyan,mint amikor nevelőszülőhöz kerül a gyermek,és hiába neveli jól az anya,azért kíváncsi a biológiaira.
2022. január 23. 22:34
fviktória95 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 1425 Csatolások: 206 Azonosító: 139411 offline |
BPanna ők a biologiai szüleik attol mèg hogy nem ő szülte meg. Gondolom pont ezt mondják neku
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Ezeknek a sztároknak vált a tűz martalákává az otthona a Los Angeles-i tűzvészben – fotók
Szerencsére ők maguk biztonságban vannak.
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Az Alkonyat-filmek sztárja befogadta otthonába a tűzvész elől menekülő exét és annak férjét
Most mind egy fedél alatt élnek.
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.