Sok eredeti szereplő visszatér, ám a Stiles-t alakító színész nemet mondott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dylan O'Brien elárulta, miért nem fog szerepelni a Teen Wolf-filmben
2022. március 11. 05:02
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 6982 Csatolások: 410147 Azonosító: 206112 offline |
inkább Tyler mondott volna nemet, mindig is rühelltem a karakterét... és ezzel el is ment a kedvem a filmtől...
Azért még van pár jó név ott amiért meg fogom nézni, de biztos huzakodva fogok leülni elé, azért remélem jó lesz és kijavítják a sorozat utolsó 10 részét ami számomra nem létezik.
Egyébként Crystalt megint hogy akarják visszahozni? Már rég meghalt a sorozatban, most megint valami emlékképként írják bele?
Azért még van pár jó név ott amiért meg fogom nézni, de biztos huzakodva fogok leülni elé, azért remélem jó lesz és kijavítják a sorozat utolsó 10 részét ami számomra nem létezik.
Egyébként Crystalt megint hogy akarják visszahozni? Már rég meghalt a sorozatban, most megint valami emlékképként írják bele?
2022. március 12. 02:03
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Stiles nélkül mi értelme van a sorozatnak, most őszintén? És Cody Christian hol van, mint Theo? Tyler H. mint Derek? Komolyan, visszahoznak egy eleve HALOTT karaktert, de a nagyon is élőket meg nem? Én pl nagyon hiányolom Arden-t (Kira) a szereposztásból, bár tudom, hogy ő nem vállalta és azt is, hogy miért. Fáj a szívem ezekért a színészekért, karakterekért, sokkal jobbat érdemeltek volna.
Ha Theo karaktere benne lesz a filmben, talán adok neki egy esélyt, de egyébként valószínűleg nem fogom megnézni. SZÁMOMRA Stiles, Derek, Theo és Kira nélkül nem ér semmit ez a film. Köszöntem szépen, jó éjszakát/napot/reggelt/estét mindenkinek!
Ha Theo karaktere benne lesz a filmben, talán adok neki egy esélyt, de egyébként valószínűleg nem fogom megnézni. SZÁMOMRA Stiles, Derek, Theo és Kira nélkül nem ér semmit ez a film. Köszöntem szépen, jó éjszakát/napot/reggelt/estét mindenkinek!
2022. március 12. 16:17
dhxbalúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.27. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 287375 offline |
Szerintem az egész film felesleges. Nagy fanja voltam a sorozatnak és mindig is szeretni fogom, de nem tudom hogy egy film mit tudna hozzáadni a történethez, ami miatt megérné. Így, hogy Stiles se lesz benne meg pláne, szerintem az ő karaktere volt az, ami olyan jóvá tette a sorozatot(éreztem is a hiányát az utolsó részekből)
2022. március 14. 19:01
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline |
Emlékszem mekkora rajongója voltam a sorozatnak, de őszintén szólva már a hatodik évad eleje sem tetszett, a vége sem volt jó. Az egész egy nagy katyvasz lett a végére. Már a Malia - Scott szálat se nagyon értettem, de mindegy. Stiles volt a kedvencem, és a végére Theo. Sajnálom, hogy az Őket játszó színészek nem térnek vissza, ahogy azt is sajnálom, hogy Arden Cho sem. Ugyanakkor, szerintem Dylan jól csinálja, hogy végül nem szerepel benne. Stiles egy jó karakter volt és egész normális befejezést kapott, nem lenne túl jó ha valami erőltetett mizériával neki is elég buta lezárása lenne.
Kapcsolódó sztárok
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Ilyenek voltak P. Diddy partijai a sztárok szerint
Több híresség is megosztotta a tapasztalatait.
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Beyoncé és Jay-Z kapcsolatban állhat a szexkereskedelemmel vádolt Sean Combsszal?
Több millió követőt veszítettek Instagramon az ügy miatt.
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Kendra Wilkinson nem tagadja, kiélvezte P. Diddy vendégszeretetét
Szívesen vett részt a partikon.
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Rettegnek a sztárok! Sokan félnek attól, hogy P. Diddy „borítja a bilit” és kitálal
Sokan nem alszanak jól azóta, hogy Diddy börtönben van.
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Szerelemre talált a Tokio Hotel egykori énekes
Ő Bill Kaulitz párja.
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Ariana Grande bevallotta, milyen szépészeti beavatkozásokon esett át
Tiszta vizet öntött a pohárba.
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Családja meglátogatta P. Diddyt a börtönben
Hamarosan bíróság elé kell állnia.