Starity

Hailey Bieber korlátozza a kommenteket a közösségi médiában Selena Gomez és Taylor Swift rajongói miatt

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2023. február 25. 16:59 #1
SzilviD
SzilviD
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 22.08.02.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 333504
Offline offline
Hailey Bieber korlátozta a hozzászólási lehetőséget a közösségi média csatornáin a Selena Gomez-dráma miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2023. február 26. 00:50 #2
szcskristine
szcskristine
új tag
 
Státusz~ A little bit of love will change your life ~
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 22.09.06.
Hozzászólás: 35
Csatolások: 4
Azonosító: 338246
Offline offline
Egy ideje figyelemmel követem a kettejük között kialakult (nem is tudom mi a megfelelő szó rá) "vitát?" Szerintem elég gyerekes a viselkedése. Ahhoz képest hogy azt írja, hogy elvileg mind a ketten felnőttek, jelenleg nem úgy viselkednek, és most nem csak Selenára értem. Tisztelem Selenát, hisz rajta, a hangján, a színészetén nőttem fel, de most tényleg nem értem őt sem. Ha van valamilyen problémájuk egymással, akkor oldják meg felnőttek létére. Erre nem az a megoldás, hogy egyik egy kifigurázó videót/fotót tölt fel, míg a másik eltűnik a közösségi oldalakról, de ez csak az én véleményem.
Ne értsetek félre, távol álljon tőlem beleszólni mások életébe, de szerintem ez már számunkra, rajongóknak is túl sok, ezt látni nap mint nap, hogy így, megy úgy szekálják egymást a platformokon keresztül.
2023. február 26. 11:08 #3
feyre
feyre
visszatérő vendég
 
Státuszalways and forever
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.04.05.
Hozzászólás: 204
Csatolások: 0
Azonosító: 289007
Offline offline
Selena semennyivel sem jobb, mint Hailey és Kylie. Mindenki isteníti őt és a másik kettőt állítják be bullynak és mean girlsnek, pedig Selena sem ártatlan.
Eleve az is milyen gyerekes volt már, hogy sajnáltatva Bella Hadid-hoz (akivel közös az exük) hasonlította magát, jól tudva, hogy a kommentelők majd dicsérni fogják, hogy "jaj te sokkal szebb vagy mint Bella" és így is lett... általános iskola szint.
A szemöldökös ügy meg annyira túl lett tolva, arról nem beszélve, hogy Selena minden második Hailey-s videó alá kommentelgetett, beleértve azt a Taylorral kapcsolatost is, ami 7 ÉVVEL EZELŐTT történt :'D
Ja és nem Selena volt az aki múltkor olyan videó alá kommentelt szomorú emojit, ami arról szólt, hogy a Justinnal való kapcsolata alatt milyen vékony volt, mert Justin mindig a modelleket szerette?! Like girl MOVE ON :'DD

És ezzel most nem Hailey-t és társait védem, mert szörnyűek ők is, de Selena sem jobb náluk egy fokkal sem.
Hihetetlen, hogy kismillió ember még mindig nem lát át ezen az álszent pick me girl-ön, aki minden egyes helyzetben áldozatnak állítja be magát, holott nagyon gyerekesen viselkedik...
2023. február 26. 13:09 #4
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 192
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
Hailey saját magának köszönheti az egész kialakult helyzetet. Egy másokon felkapaszkodott, Z-kategóriás megélhetési celeb, aki egész életében csak annyit tudott önerőből elérni, hogy magára uszítson másokat.
A közös képük után ő volt az, aki beleállt Selenába, amikor a teste miatt bántották. Ha akkor kussolt volna, semmi nem történt volna.
Lehet, sőt biztos, hogy Selena kezelhette volna máshogy ezt a helyzetet, de amikor egy olyan ember, akivel amúgy is bonyolult a kapcsolata, beleáll nem sokkal azután, hogy a közös képpel csillapítani akarták az embereket, nem tudom őt ezért hibáztatni.
Amit Selena csinált az már csak a válasz volt valamire, és szerintem ő sem gondolta, hogy ekkora lavinát indít el vele.
Hailey Taylor és Selena nyomába sem érhet soha, és ezzel ő is tökéletesen tisztában van, azért bántja őket, mert irigy rájuk és nincs megelégedve önmagával. Tényleg egy mean girl, jogosak a kommentek, amiket kap.
2023. február 26. 16:47 #5
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.25.
Hozzászólás: 458
Csatolások: 0
Azonosító: 265083
Offline offline
Egyiknek sincs jobb dolga, lassan közelebb a 30-hoz, mint a másikat cseszegetni a közösségi médiában nap mint nap. Most éppen egy hét évvel ezelőttről előkerült videó körül áll a bál, amin Hailey 19 évesen megosztja a véleményét valakinek a zenéjéről. Az vesse rá az első követ, aki soha nem csinált ilyet, nemhogy 19 évesen. Az összes közül talán egyedül Selena az, aki valamelyest megdolgozott a sikeréért, bár neki is a gyerekszínészet hozta meg a hírnevet, utána már a kukacos almát is el tudta volna adni a nevével, annyi gyerek rajongott érte. Énekelni szerintem nem annyira tud, de ez szubjektív, a Disney filmjei gyerekszemmel szórakoztatóak, úgyhogy értem a népszerűségét, de azért ne ájuljunk el tőle sem. Neki sikerült azt a szintű népszerűséget elérni, hogy szinte a levegővételért is fizetnek neki, még akkor is, ha semmi munkája nem jön ki évekig. Hailey a családja révén lett modell, de legalább az arca meg az alakja megvan hozzá. Bella és Kylie szintúgy a jó öreg nepotizmusnak köszönheti a karrierjét, csak ők ketten ráadásul a legközönségesebb kinézetű lányok voltak, mielőtt szétműttették magukat, hogy topmodellt játszhassanak. És erre jön Selena, aki pont a múltkor kapott hideget-meleget a súlya miatt, így kézenfekvő neki, hogy ha az exe agyonműtött volt barátnőjéhez hasonlítja magát a többszáz millió követője előtt a közösségi médiában, akkor mindenki azonnal rohan majd, hogy biztosítsa róla, hogy ő igenis szép és ráadásul természetes is, ellenben Bellával... Mint az óvodában. Utána meg majdhogynem a CNN-en tett közérdekű bejelentéssel övezve levonul az instáról pár napra, mert hogy ő már 30 éves érett, felnőtt nő és nem bírja ezt a (saját maga által generált) gyerekes drámát.
1 felhasználónak tetszik: feyre
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok