A produkció új hivatalo fotókkal örvendeztette meg a rajongókat, májusban jön a film!
A teljes cikkhez kattints ide!
Csodaszép fotók érkeztek A kis hableány szereplőiről!
2023. április 28. 18:34
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2073 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Ez nem a kis hableány nem érdekel ki mit mond de nem az akkor sem. Miért oké egy eredetileg fehér karaktert befesteni de ha fordítva csinálnák balhéznának mint most a lilo és stich miatt nyávognak tözsgyökeres hawai lányt választottak lilo szerepére de nem elég barna nekik és most emiatt megy a balhé
2023. április 28. 20:09
allisonhale.detective girl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2596 Csatolások: 20666 Azonosító: 267416 online |
Csodaszép képek, főleg, amin Halle van. Nem unjátok már ezt a bőrszín témát? Nem ez a lényege a karakternek, hanem a személyisége.
1 felhasználónak tetszik:
feyre
2023. április 29. 23:59
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
A történet szempontjából semmi jelentősége nincs Ariel bőrszínének, Halle pedig jó választás volt, megvan a bája, a kisugárzása és a HANGJA Ariel eljátszásához.
Felesleges Pocahontas-szal, Tiana-val és a többivel jönni, hisz az ő esetükben fontos tényező a származásuk...
Én már várom nagyon a filmet, szerintem jó lesz, meseszép a látványvilág!
Felesleges Pocahontas-szal, Tiana-val és a többivel jönni, hisz az ő esetükben fontos tényező a származásuk...
Én már várom nagyon a filmet, szerintem jó lesz, meseszép a látványvilág!
Kapcsolódó sztárok
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Katy Perry elárulta, miért szakított Orlando Bloommal
Kiderült, hogy miért szakítottak.
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Salma Hayek 58 éves lett! 18 fürdőruhás fotóval ünnepelt
Bikinis fotókat posztolt.
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Kivillanó domborulatok: Először jelent meg a vörös szőnyegen J.Lo a válása bejelentése óta
Valósággal tündökölt a színész-énekesnő.
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kiszivárgott Taylor Swift és Travis Kelce „szakítási” szerződése
Kamu az egész kapcsolat?
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Ez Brandon Sklenar véleménye a Velünk véget ér kapcsán kirobbant botrányról
Megszólalt a színész és megosztotta gondolatait.
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Ryan Reynolds próbálja menteni Blake Lively karrierjét
Nagy erőkkel menti a menthetőt.
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Selena Gomez elárulta, nem eshet teherbe
Őszintén vallott erről.