Starity

Halála előtt teljesült Gaga rajongójának álma

2011. január 04. 19:07   |   Szerző: rideawhitehorse

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noelle hatalmas Lady Gaga-rajongó volt. Szeptemberben a Dream Foundation segített neki, hogy találkozhasson kedvencével. A nő sokáig harcolt a rákkal, de újévkor mégis elhunyt.

hirdetés
Halála előtt teljesült Gaga rajongójának álma

Noelle lehetőséget kapott arra, hogy elmenjen az énekesnő egyik szeptemberi konctertjére, és találkozzon vele a színfalak mögött. Lady Gaga adott neki egy pár cipőt és ezt mondta: „Ezek a kemocipőid! Legközelebb, amikor kemoterápiára kell menned, húzd fel ezeket a cipőket, és ne felejtsd el, hogy egy szupersztár vagy. Semmilyen betegség nem tudja elvenni tőled a belső szépségedet és a lelkedet. Gyönyörű vagy!”

Mielőtt Gaga odaadta volt a cipőket, aláírta őket az alján, és átölelte Noelle-t. „Lehet, hogy azt mondják, beteg vagy, de én látom, hogy életerős vagy! Hallgass magadra, és bízz az akaratodban! Azt szeretném, hogy majd úgy menj ki ezen az ajtón, hogy jobban szereted önmagadat, mint engem! Hidd el, gyönyörű vagy!” – tette hozzá.

A Dream Foundation egyik tagja, Thomas W. Rollerson írta meg, hogy milyen is volt az, amikor ők ketten találkoztak: „Noelle szemei elkerekedtek az izgalomtól, ahogy meglátta Lady Gagát, miközben rá vár az öltözőjében. Két órát énekelt és táncolt, de mégis szánt időt arra, hogy találkozzon vele. Szemtanúja voltam már sok találkozásnak, de soha nem láttam olyat, hogy az egyik beteg ennyire boldog legyen! Nem akartam sehol máshol lenni, csak ott, hogy lássan Noelle milyen boldog!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek