Starity

DiCaprio hozta a legnagyobb bevételt 2010-ben

2011. január 04. 20:08   |   Szerző: macietta

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2010-es évet a Forbes magazin különböző listákkal próbálja lezárni. Most a legnagyobb bevételt hozó sztárokról olvashatunk, vagyis azokról, akik filmjeit a legtöbben nézték meg a mozikban és vették meg DVD-n.

hirdetés
DiCaprio hozta a legnagyobb bevételt 2010-ben

1. Leonardo DiCaprio
Leonardo ma is az egyik legtehetségesebb színész a világon. Ennek az a bizonyítéka, hogy a Shutter Island  és az Inception a 2010-es évben 1 milliárd 100 millió dollár bevételt hozott.

2. Mia Wasikowska
Mia egy feltörő csillag, akinek tavaly sikerült sok mindent elérnie. Tehetségének bizonyítékai magáért beszélnek, hiszen az Alice in Wonderland és a The Kids Are All Right című filmjei 1 milliárd 30 millió  dollár bevételt termeltek.

3. Johnny Depp
Johnnyt nem kell senkinek sem bemutatni, szinte minden filmje világsikerű lett, ezen kívül többször is nevezték a világ legszexisebb pasijának. Tavaly sem maradt el kollégáitól, mivel az Alice in Wonderland és a The Tourist összesen 1 milliárd 29 millió dollár bevételt hozott eddig.

4. Robert Downey Jr.
Robert idén az Iron Man 2 és a Due Date című filmben szerepelt, amelyek 808 millió dollár bevételt hoztak.

5. Daniel Radcliffe
A Harry Potter and the Deathly Hallows első része az év végén jelent csak meg, de így is már 780 millió dollár bevételt termelt.

6. Robert Pattinson
Az ifjú színész 2010-ben is keményen dolgozott a rajongók örömére, hiszen A  The Twilight Saga: Eclipse és a Remember me című filmjei nem szerény 749 millió dollár bevételt hoztak. Nem hiába emlegetik Robertet az ifjú DiCaprioként.

7. Kristen Stewart
Kristen nem sokban maradt el a filmbeli és állitólagosan valóbeli párjától. Ha valaha is úgy döntenek, hogy összeházasodnak, akkor bátran törhetnek a leggazdagabb színészi házastárs babérjaira. A The Runaways és a The Twilight Saga: Eclipse körülbelül 698 millió dollár bevételt hozott.

8. Sam Worthington
Az egyre jobb és jobb szerepeket halmozó színész a elmúlt évben a Clash of the Titans filmjével ragadtatott el minket, aminek a bevétele 494 millió dollár lett.

9. 10. Jackie Chan és Jaden Smith
Mindkét színész a The Karate Kid című filmben kapott főszerepet a 2010-es évben, melynek bevételét 359 millió dollárra becsülték meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek