Starity

Halle Berry felhagyna a színészettel

2011. január 05. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oscar-díjas színésznő elmondta, most már a lánya az első az életében, olyannyira, hogy otthagyná érte a rivaldafényt.

hirdetés
Halle Berry felhagyna a színészettel

A kétéves kislánya jelent most számára mindent, amiért érdemes élni, és akár a színészetet is otthagyná azért, hogy száz százalékig vele foglalkozzon, valamint azt is elmondta, hogy Nahla nem csak a munkával kapcsolatban befolyásolja, hanem a férfiakkal is.

„A gyerekek megváltoztatják a fontossági sorrendet az ember életében. Most már egészen másként látom, hogy miért vagyok a földön. Imádok filmeket készíteni, de az egészet feladnám, hogy a lányommal lehessek, hiszen ő a legnagyobb szerelmem az életemben. Ő tett engem jobb emberré, minden, amit mondok, vagy nem mondok, teszek vagy nem teszek, azért van, hogy neki jó legyen. Amikor gyermeket vállalunk, minden másként kezdünk látni. Soha olyan hangosan nem nevettem, és soha annyi butaságot nem csináltam, mint amikor őt akarom megnevettetni. Ő felébresztette a gyermeki énemet” – mesélte Halle Berry.

A 44 éves sztár jelenleg Kylie Minogue exkedvesével, Oliver Martinezzel randevúzik, és azt is elmondta, Nahia nem csak a karrierében, de a férfiak terén is befolyásolja.

„Minden egyes döntésem, és ebben benne van az is, hogy kivel randevúzom, úgy hozom meg, hogy neki is megfeleljen. Én most csak egy lány vagyok, aki megismert egy fiút, akit megkedvelt és a fiú is kedveli őt. Annyira régen vártam már egy ilyen kapcsolatra, nem is lehetnék boldogabb.”

Halle-t legközelebb – és ki tudja, meddig – a Dark Tide című alkotásban láthatjuk együtt Oliver Martínezszel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek