Starity

Miley Cyrus harmadik kislemeze a Stay lesz?

2011. január 08. 14:02   |   Szerző: FlyGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy spanyol oldal állítása szerint a Stay című dal lesz a Can't Be Tamed album harmadik kislemeze. Eredetileg az Every Rose That It's Thorn akarták, de utána visszavonták, mert nem akart a kiadó több kislemezt megjelentetni.

hirdetés
Miley Cyrus harmadik kislemeze a Stay lesz?

Az énekesnő biztosan nagyon szereti a balladákat, ugyanis Can't Be Tamed című korongján öt darab van belőle. A Stay is ezekhez tartozik. Miley-nak a slágerlistákon már bevált két lassú száma, a The Climb és a When I Look At You, mert mindkettő sláger lett, viszont azokat nem ő írta.
A Stay szerzői Miley és a Grammy-díjas John Shanks, aki olyan előadókkal működött együtt, mint Alanis Moriessette, Hilary Duff, Take That vagy Leona Lewis. A hangszerek részéről nagy szerepet kapott a zongora.

A dalt Miley a volt barátjának, Liam Hemsworthnek írta. Amikor a számokról beszélt, elárulta, hogy ez a dal miről is szól: „Amikor Liam elmegy, én nem akarom elengedni.”

Más források szerint először a My Heart Beats For Love-ot akarták kiadni, ami a melegellenesek szól. Ha megjelenne, akkor csak Európában, mint a Who Owns My Heart, ami egész szépen szerepel az európai listákon. A szám egyébként a megjelenése hetében felkerült a Billboard Hot 100 lista 75. helyére.

Állítólag már videoklipet is forgattak a szerzeményhez, azonban megjelenésének még nincs hivatalos időpontja. Lehet, hogy ez is csak légből kapott hír, de reméljük, ez a gyönyörű ballada is elérhető lesz a közönség számára!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek