Starity

Februárban jön Rihanna parfümje

2011. január 08. 15:03   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Reb'l Fleur várhatóan csodás illattal rendelkező parfüm lesz. Nem csak a rajongók várják óriási izgalommal a barbadosi énekesnő első parfümjét.

hirdetés
Februárban jön Rihanna parfümje

Megjelentek az első hivatalos képek a barbadosi énekesnő első parfümjéről! A vörös hajú, pózoló Riri rózaszín ruhában és hozzá illő magassarkúban, kanapén heverészve és egy szál szintén rózsaszín rózsát fogva hirdeti az új parfümjét, a Reb'l Fleurt.

„Merész, szexi és emlékezetes: a Reb'l Fleur annyira összhangban van az énekesnővel, mint a jelenlegi, csillogó New York-i életével. A Reb'l Fleur örömteli, mégis erős; kifinomult, mégis bámulatosan meglepő” – mondják a parfümről.

A Reb'l Fleur – amely nevét a Rihanna nyakán található tetoválás, a „rebelle fleu” után kapta –, februárban kerül a boltokba 49 dolláros árral és egy 50 ml-es üvegben.

„Barbadosban a nagymamám régen Rebel Flowernek, vagyis lázadó virágnak hívott” – magyarázta a Love The Way You Lie énekesnője a People-nek, hogy miért így nevezte el első illatát.

Az illat érett gyümölcsök, fényűző virágok, pacsuli, vanília és borostyánkő keverékét tartalmazza.


Fotó: AceShowBiz

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek