Starity

Demi Lovato új legjobb barátnője Miley Cyrus?

2010. május 18. 20:08   |   Szerző: Selliii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan kérdőre vonják, hogy mitörtént a két lány barátságával. A pletykák kezdenek igazak lenni. Demi Lovato az "Ask Taylor" megjegyzése után megint elég furcsát nyilatkozott:

hirdetés
Demi Lovato új legjobb barátnője Miley Cyrus?

Egy amerikai tinimagazin faggatta Demit arról, hogy most milesz a " Selena és Demi mindőrökké " barátsággal. Demi válasza elég furcsára sikerült:

"Mindketten elfoglaltak vagyunk, és én a legjobbakat kívánom neki. Az igazi barátok nem engedik meg, hogy a barátaik vagy a családjuk gonoszak legyenek hozzád. Ha valakiben nem bízhatsz meg, akkor annak a barátja sem lehetsz."

Nem teljesen érteni Demit. Olyan mintha egyszerre nyíltan és burkoltan akarná szídni Sellit. Azonban újdonsült barátnőjéről, Miley Cyrusról csupa jót mondott:

"Miley régebb óta van a reflektorfényben mint én, szóval hozzá szoktam fordulni. Ha sírok és ideges vagyok, írhatok neki egy smst, és ő válaszol azzal, hogy „Oké, mondom mit csinálj…” Ő a legédesebb a világon."

A két nyilatkozat rendesen eltér egymástól. Pár hónapja egymás nyakában lógtak, most meg villámokat szórnak egymásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek