Starity

Így zajlott a Janicsák Veca-közönségtalálkozó

2011. január 09. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-faktor aranyhangú énekesnője, Janicsák Veca, kiesése után sem adta fel. Nővérének, Reginának és a stábnak köszönhetően tegnap a Jampubban várta rajongóit.

hirdetés
Így zajlott a Janicsák Veca-közönségtalálkozó

Janicsák Veca egy kis késéssel, de megérkezett a Jampubba, ahol megdöbbenve látta több mint 150 rajongóját.

Először egy kérdezz – felelek játék volt, melyben a rajongók leírhatták egy papírra kérdéseiket, a bátrabbak pedig szemtől szemben kérdezhettek a fiatal énekesnőtől. Veca minden kérdésre szívélyesen válaszolt.

Mindenki legnagyobb örömére két dalt is hallhattunk, mégpedig az  I Will Always Love You-t és a Most múlik pontosant, melyet a rajongókkal együtt énekelt el a 2010-es évi X-faktor női hangja.

Akik elég gyorsak voltak, azok még CD-t is vásárolhattak, melyet Veca alá is írt. Mindenki készíthetett vele fényképet, dedikáltattak, és még pár szót válthattak is az énekesnővel.

Egy kedves rajongónak hála, még egy emléklapot is átadhattunk az énekesnőnek, melyet mindenki ellátott aláírásával.

Veca ezt ingyenüdítővel és -süteménnyel hálálta meg, a stáb viszont hatalmas somlói galuskával lepte meg őt, melyre a jól ismert szám is rá volt írva: 100 000.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek