Starity

Victoria Beckham negyedszerre is anya lesz

2011. január 10. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Victoria Beckham negyedszerre is anya lesz – tudatta az örömhírt David Beckham személyes Facebookján.

hirdetés
Victoria Beckham negyedszerre is anya lesz

Victoria Beckham és férje a tegnapi nap hozták nyilvánosságra, hogy negyedik közös babájukat várják. A pár már több mint egy éve próbálkozik, és most úgy tűnik, sikerrel jártak.

„Nagyszerű híreim vannak számotokra. Victoria és én a negyedik gyermekünket várjuk, aki ezen a nyáron fog megszületni. A fiúk nagyon izgatottak, és alig várják a kishúguk vagy kisöccsük érkezését” – írta személyes Facebook-profilján David Beckham. Ezt akijelentést ma egy szóvívő is megerősítette: „David és Victoria Beckham nagy örömmel erősítik meg a hírt, hogy a negyedik gyermeküket várják a nyárra”  – de egyelőre többet nem árultak el a terhességgel kapcsolatban.

Természetesen nagyon izgatottak a következő Beckham csemete érkezését illetően, de legjobban mégis egy kislánynak örülnének: „Daviddel nagyon vágyunk egy kislányra, de nem hiszem, hogy ez az álmunk valaha is telesülni fog. Aztán persze soha nem lehet tudni” – nyilatkozta Vic egy korábbi interjúban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek