Starity

Thalía még fotózás közben is twitterezik

2011. január 10. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már az utolsó simításokat végzi életrajzi könyvéhez, melynek ma volt a címlapfotózása. Ám a gyönyörű énekesnő még két felvétel között is szakított időt arra, hogy a rajongóknak küldjön egy képet.

hirdetés
Thalía még fotózás közben is twitterezik

Mint korábban szóltunk róla, a mexikói szupersztár – Belleza (2007) és Radiante (2009) című művei után – harmadik könyvét készíti, amely életéről fog szólni.

A munkálatokból minden bizonnyal már csak az utolsó simítások hiányoznak, hiszen éppen a mai napon zajlik a könyv címlapfotózása. Ezt az információt Thalía még tegnap tudatta hivatalos mikroblogján keresztül a rajongókkal:

Preparando el vestuario para las fotos de mañana... portada de mi 3er libro! Está quedando increíble. Buen domingo a todos!
(„Készítem elő a ruhákat a holnapi fotókhoz... a 3. könyvem címlapja! Hihetetlenül jó lesz. Kellemes vasárnapot mindenkinek!”)

Ám a latin szépség még munka közben sem tudott megválni a Twittertől, és egy képet is küldött a rajongók örömére:

Mientras tomo 1 respiro entre foto y foto... a tweetear! Q tengan 1 mega día! („Miközben veszek 1 lélegzetet kép és kép között... tweetelni! Legyen 1 nagyszerű napotok!”)

A könyv megjelenésének dátuma még nem ismeretes, de ha a munkálatok így haladnak, valószínűleg már nem kell rá sokat várni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek