Starity

Anya lett a Született detektívek sztárja

2011. január 12. 21:09   |   Szerző: Leila17

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sasha Alexander és férje, Edoardo Ponti második gyermeküket még tavaly az ünnepek előtt a karjaikban tarthatták. Így a baba igazi karácsonyi ajándék lehetett a családnak.

hirdetés
Anya lett a Született detektívek sztárja

Megszületett a Született detektívek sztárjának, Sasha Alexandernek és férjének, Edoardo Pontinak második közös gyermeke, egy kisfiú, aki még tavaly december 20-án Genfben, Svájcban látta meg a napvilágot, és a szüleitől a különleges, Leonardo Fortunato nevet kapta. A Fortunato olaszul annyit jelent, hogy szerencsés.

Sasha 2007. augusztus 11-én kötött házasságot Genfben író–rendező férjével, Sophia Loren színésznő és Carlo Ponti filmproducer fiával. A pár első gyermeke, Lucia Sofia 2006. május 12-én született.

A pár így nyilatkozott családjuk legújabb tagjáról a People-nak: „Nagy izgalommal köszöntöttük a mi kis Leonardónkat. Ő egy csodálatos ajándék és mi mindannyian szeretjük – különösen a nagymamák! mondta a pár a nyilatkozatban.”

Sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek