Starity

Már Rihanna is köszönetet mondott a Glee-nek

2010. május 19. 18:06   |   Szerző: rheuska

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé, Rihanna, The All-American Rejects, The Journey, Queen, AC/DC, Carrie Underwood, Lily Allen. Néhány előadó, akik világsikerét senki sem vonja kétségbe. Napjaink és az elmúlt évtizedek nagy nevei közül néhány. És a népszerűségük még fokozható tovább.

hirdetés
Már Rihanna is köszönetet mondott a Glee-nek

Lehet-e fokozni a népszerűséget? Igen, minden bizonnyal. A Glee napjaink egyik legnagyobb rajongói táborral rendelkező show-ja, hétről hétre elbűvöli a nézőket, és egyre többen kedvelik meg, remek hangulata, nagyszerű poénjai, esetenként mély mondanivalója és nem utolsó sorban a kimagaslóan jó dalválasztásoknak köszönhetően.

Rihanna nemrégiben mondott köszönetet a show készítőinek: Take a bow c. dalát, mely két éve volt a rádiócsatornák egyik legtöbbet játszott száma, az utóbbi néhány hónapban újra rengetegen töltik le az iTunes-ról. Attól a Glee epizódtól számítva, amelyben elhangzott, megkétszereződött ez az adat, és ez nem csak ezzel a dallal van így.

Talán még túl hamar volna kijelenteni, hogy ez történhet Lady Gaga dalaival is. Gaga dalai és stílusa lesz majd az alapja a sorozat legújabb, jövő heti részének, elhangzik majd a Bad Romance és a Paparazzi akusztikus verziója is. Aki még nem ismeri ezt a remek sorozatot, itt a legfőbb ideje, hogy vessen rá egy pillantást, mert biztosan nem bánja meg.

Lady Gaga egyébként saját bevallása szerint nagyra tartja a sorozat énekes-színészeit, és büszke rá, hogy elkérték a dalait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek