Starity

A sármos futballista miatt szakított Shakira?

2011. január 13. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shakira néhány napja közölte a Twitteren, hogy ő és Antonio de la Rúa külön utakon folytatják. Most azonban felröppentek a pletykák, hogy köze van a szakításnak a Barcelona jóképű védőjéhez, Gerard Piquéhez.

hirdetés
A sármos futballista miatt szakított Shakira?

A két legjelentősebb katalán lap, a La Vanguardia Digital és az El Periódico tudni véli, hogy a szépséges énekesnő a Barcelona játékosával, Gerard Piquével szűrte össze a levet.

Már korábban is lehetett hallani arról, hogy talán van valami a szőke énekesnő és a jóképű labdarúgó között. A világbajnokság után többször együtt látták őket, találkozgatásaikról pedig több kép is készült. A nyáron még egy hétvégét is együtt töltöttek, és Piqué még Shakira egyik koncertjén is megjelent barátjával, Cesc Fàbregasszal.

Piqué hétfőn a zürichi FIFA-gálán tagadta a híreket, miszerint közte és  a 2010-es világbajnokság hivatalos dalát eléneklő sztár között bármi is lenne barátságon kívül: „Csak barátok vagyunk. Nincs ennél semmi több” – mondta Piqué egy interjúban.

Shakira ezzel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy az emberek csupán azért boronálják őt össze Gerard-ral, mert a focista szerepelt Shakira Waka Waka című dalának videoklipjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek