Starity

Vastag Csaba is felköszöntötte Nagy Ferót

2011. január 14. 19:07   |   Szerző: Csaszi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-faktor nehéz hetei alatt mentor és mentorált kapcsolatból barátság fejlődött. Csabi pedig tiszetelete jeléül elsőként kívánt ma boldog születésnapot Nagy Ferónak.

hirdetés
Vastag Csaba is felköszöntötte Nagy Ferót

Reggel fél hatkor Nagy Feró még nem sejtette, hogy pizsamában fog fogadni egy teljes stábot, és győztes mentoráltját, Vastag Csabát. Hatvanötödik születésnapján Csaba és a Fókusz köszöntötte Ferót, aki így nyilatkozott pizsamában és egy forró itallal a kezében:

„Húszévesen egy férfi vén hülyének néz egy negyvenest. Negyvenéves korodig viszont nem nagyon számolod az éveket, csak akkor döbbensz rá, hogy szaladnak az évek. Ötvenesnek lenni már nagyon rossz érzés, hatvanévesen pedig úgy érzed, jobb, ha feladod, hiszen úgyis mindennek vége. Most, hogy hatvanöt éves lettem, úgy gondolom, ezt meg kell ünnepelni.”

Mindez azt is bizonyítja, hogy Csaba és Feró még a verseny után is tartják a kapcsolatot. Ilyen egy jó mentor–mentorált-kapcsolat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek