Starity

Paris Hilton valóságshow-ja tavasszal érkezik

2011. január 14. 20:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hiltont új oldaláról ismerhetjük meg. Legújabb valóságshow-ját ugyanis hamarosan műsorra tűzi egy amerikai csatorna.

hirdetés
Paris Hilton valóságshow-ja tavasszal érkezik

Paris Hilton legújabb valóságshow-ja tavasszal startol az Oxygen csatornán. A műsor címe – magyar fordításban – valószínűleg A világ Paris szerint lesz. Az epizódokat októberben kezdték el rögzíteni, és az örökösnő egy új énjét ismerhetjük meg benne.

„A Simple Life-ban kitalált karaktert játszottam, nem gondoltam, hogy 5 évadon keresztül kell majd csinálnom. Az emberek valószínűleg azt hiszik, tényleg olyan vagyok. Akkor érzem magam igazán jól, ha a családommal és a barátaimmal lehetek, a showban megmutatom, milyen is az – nyilatkozta Paris. Majd így folytatta: – Sok izgalmas dolog lesz benne, az egyik legőrültebb, amikor kiugrunk egy repülőből és csukott ejtőernyővel zuhanunk. Nem félek semmitől, a lehető legbátrabban élem az életem, mert egyszer élünk, akkor kell a legtöbbet kihoznunk belőle. Kiugrani egy repülőből a leghihetetlenebb érzés a világon.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek