Starity

Christina Milian: „A poklot is megjártam”

2011. január 15. 08:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Christina Milian kevesebb mint egy évnyi házasság után elvált férjétől, The Dreamtől 2010-ben. Most kislányával él, és az énekesnő erősebb mint valaha.

hirdetés
Christina Milian: „A poklot is megjártam”

A pár 2009 szeptemberében házasodott össze, majd 2010 februárjában megszületett első közös gyermekük, Violet. A szakítás állítólag már 2009 végén megtörtént, azonban eltitkolták, hogy megvédjék kislányukat. Most külön él a két sztár, a kislány Christinával maradt.

„Teljesen újnak érzem magam. Voltam a pokolban, visszajöttem, túléltem. Erősebb vagyok, és készen állok, hogy új fejezetet nyissak az életemben. Sokat tanultam magamról az elmúlt évben: megtanultam, mennyit bírok kezelni, és mennyit bírok tűrni.”

Az énekesnő tehát az utóbbi időben magára és lányára koncentrált, és erősebb mint valaha.

„Megértettem, ki vagyok, és el is fogom fogadni magamnak és a lányomnak. Nem tudod megváltoztatni magad. Most már ezt is tudom: próbáltam mássá válni, mert nem akartam, hogy kudarcba fulladjon a házasságom. De úgy tűnik, ha nem működik, nem működik” – mondta a Latina magazinnak a gyönyörű énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek