Starity

Csézy a szerelem himnuszát énekli

2011. január 15. 22:10   |   Szerző: thaly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egy csodaszép dallal lepte meg rajongóit, melyen Rakonczai Viktorral és Geszti Péterrel dolgozott együtt.

hirdetés
Csézy a szerelem himnuszát énekli

A Láthatatlan Híd után új dallal jelentkezett az énekesnő. A nemrég debütált, Elrejtettél a szívedben című lírának  Geszti Péter a zenei producere – aki a hangfelvétel elkészítésénél is jelen volt –, a hangszerelést pedig Rakonczai Viktorra bízták.

A sikervárományos produkcióban Csézy egy régi slágert szólaltat meg, mely – az X-Faktor mentorának szavaival élve – igazi himnusza lehet a szerelemnek. 

Csézy szokásához híven, 2010 karácsonyán is vendégül látta 5 rajongóját gyönyörű otthonában, a Bükkben. Nekik már megmutatta az új dalt, de mostantól bárki hallhatja, ugyanis a Neo FM már műsorára tűzte a minap. Ha tetszik a dal, regisztrálj a Neo FM honlapján, és szavazz rá, hogy minél többször hallhassuk!

Az énekesnő most sem pihen: jelenleg a Boscolo New York Palotában megrendezésre kerülő Magyar Borok Báljára készül, ahol ő fog énekelni a vendégeknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek