Starity

Kettős játszma a Cool tévén

2011. január 16. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan hazánkba is eljut Jacqueline Bracamontes és William Levy közös telenovellája, a Sortilegio. A Cool január 31-étől tűzi műsorára a sikergyanús sorozatot.

hirdetés
Kettős játszma a Cool tévén

A Sortilegio című telenovella külföldön hatamas sikert aratott, így szinte biztos volt, hogy hazánkig is eljut. A sorozat főszereplői a nálunk is jól ismert Jacqeline Bracamontes – a  Rubí, az elbűvölő szörnyeteg Maribelje, illetve a Candy című sorozat címszereplője – és William Levy – az Árva angyal Juan Miguelje – lesznek. A telenovellát 2009-ben készítették, és 90 epizódból áll.

A főszereplőkön kívül is rengeteg ismerős arccal találkozhatnak a telenovella-kedvelők. A rég nem látott Chantal AnderePaula és Paulina, Marimar – ebben a sorozatban sem kedvességéről lesz híres,  Daniela Romo játssza majd William édesanyját, aki  Gabriel Sotóval kerül intim viszonyba. A sikeres szereplők mellett sok új színész is feltűnik majd.

A telenovellát tehát a Cool tévé január 31-étől fogja majd műsorra tűzni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek