Starity

Vanda is otthagyja a Barátok köztöt

2011. január 17. 18:06   |   Szerző: Bernadett

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Karaktere hamarosan eltűnik, majd őt követi Lóránt Kriszta, aki majdnem hét évig alakította Dr. Ferenczy Orsolyát az RTL Klub sorozatában.

hirdetés
Vanda is otthagyja a Barátok köztöt

Ahogy korábbi hírünkben értesülhetettek róla, Orsi karakterét megformáló Lóránt Kriszta néhány hónap múlva eltűnik a képernyőről. A Mátyás Király tér most újabb szereplővel lesz szegényebb, mert Vanda is otthagyja a sorozatbeli barátait még azelőtt, hogy a doktornő távozna.

A 19 éves Kardos Eszter elmondása szerint most a tanulmányaira szeretne összepontosítani, és mivel a forgatás sok idejét elveszi, így egy darabig nem dolgozik a Barátok közttel.

„Érettségi és felvételi előtt állok. Szerencsére meg lehet oldani a karakter szüneteltetését, így már november óta csak a vizsgákra készülök. Terveim szerint a Budapesti Corvinus Egyetemen szeretném folytatni a tanulmányaimat, de ez nem jelenti azt, hogy a Barátok köztnek örökre búcsút intenék. Az írók ugyanis úgy alakították ki a történetet, hogy Vanda bármikor visszatérhessen” – árulta el a Blikknek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek