Starity

Amerika szépe elvesztheti koronáját!

2010. május 20. 13:01   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Évekkel korábban, mielőtt őt választották Amerika legszebb hölgyévé, Rima Fakih nyert egy másik tekintélyes címet - egy Stripper 101 rúdtáncbajnoki díjat.

hirdetés
Amerika szépe elvesztheti koronáját!

2010-ben ő lett Miss USA. 2007-ben pedig egy sztriptízverseny győzelmét tudhatta magáénak. Kiderült, hogy a Detroitban megrendezett rúdtáncversenyen olyan kiválóan teljesített, hogy saját otthoni használatra való rúddal, ékszerekkel és felnőtt "játékokkal" jutalmazták.

"Többek közt nyert egy saját sztriptízrudat, amit otthon is fel lehet szerelni, valamint volt egy cég, ami mindenféle szexuális segédeszközt osztott szét" – nyilatkozta a RadarOnline-nak a rádiós.

Elmondása szerint Miss USA egyébként egy nagyon rendes lány. Mindenesetre, legalább nem vetkőzött: hiszen a szépségverseny szervezői már elkérték a rádióadótól a fotókat, amelyeken Rima végig forrónadrágban és pántos pólóban táncolt, vetkőzés tényleg nem volt.

Rima ezeket mesélte a dologról: "Nyilván nem a legjobb képek, amik előkerülhetnek. Azonban azt kell mondanom, semmi rosszat nem tettem."

A Miss USA szervezői a fotókról értesülve már felvették a kapcsolatot a Channel 955 rádióadóval. "Megkérdezték, hogy vannak-e olyan fotóink, amik esetleg nem jelentek meg. Bár van egy pár ilyen felvételünk, de nem áll szándékunkban megjelentetni őket. Megkérdeztem tőlük, hogy azért ugye minden rendben van-e, és vajon Fakih megtarthatja-e a koronáját. Erre azt válaszolták, hogy egyelőre nincs hozzáfűznivalójuk az esethez."

Az elmúlt évek eseményei után várható volt, hogy az idei nyertessel is lesz probléma. Tavaly Carrie Prejean, a Miss California USA egykori győztese pár eltitkolt félmeztelen fotó ellenére egy ideig megtarthatta koronáját, ám végül megfosztották címétől. Tara Conner (Miss USA 2006) pedig csak úgy tarthatta meg győzelmét, hogy nyilvánosan bocsánatot kért alkohol- és drogfogyasztása miatt, és elvonókúrán is részt vett.

http://i46.tinypic.com/24b26qh.jpghttp://i46.tinypic.com/wqwwu8.jpg

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek